Gillette Venus Extra Smoothnadomestne britvice

Gillette Venus Extra Smooth nadomestne britvice
Gillette Venus Extra Smooth nadomestne britvice
4 kos
16,11

Koda: GIL0081 | Na zalogi
1
DPD
sreda 15. 7. 2020

Opis izdelka Gillette Venus Extra Smooth

Hrepenite po božansko gladki koži brez neželenih dlak? Nadomestne britvice Gillette Venus Extra Smooth zagotavljajo izjemno gladko britje s popolnimi rezultati. Vsaka britvica ima pet ostrih rezil, ki se prilagodijo krivinam in vse dlake ujamejo tik ob korenini – na ta način lahko dlje uživate v občutku gladke kože.

Fleksibilna, zaobljena glava doseže tudi težko dostopna mesta. Mehčalni trakovi okoli rezil zagotavljajo popolno drsenje britvice pri britju in kožo puščajo navlaženo in mehko.

Lastnosti:

  • nadomestne britvice s petimi rezili za popolnoma gladko kožo
  • za natančno in dolgoobstojno britje
  • mehčalni trak okoli rezil za lažje rokovanje
  • za vse vrste brivnikov Venus (razen Simply Venus)

Navodilo za uporabo:
Uporabljajte za britje kože v kombinaciji z ročajem brivnika. Za boljše rezultate uporabite tudi kremo ali peno za britje. Če so rezila topa, zamenjajte britvico za novo.

O blagovni znamki Gillette

Kozmetika Gillette | Gillette se specializira za proizvodnjo kozmetike za britje in tudi kakovostih brivnikov. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1895 z King Campom in od samega začetka se je osredotočalo na izdelavo popolnih britvic.
Slogan podjetja je "Za moške to najboljše", ampak prav tako proizvaja kozmetiko in britvice za ženske. Sistem Mach3 zagotavlja popolno britje "z eno potezo", Fusion obrije težko dostopna mesta zaradi 5 rezil. Kolekcija Gillette Venus je potem namenjena izključno za ženske. Dobite popolnoma gladko in nežno kožo.

Recenzija Gillette Venus Extra Smooth