Givenchy Ange ou Démon

parfumska voda za ženske 100 ml

19×
Givenchy Ange ou Démon parfumska voda za ženske 100 ml
Givenchy Ange ou Démon parfumska voda za ženske 100 ml
126,50

Prihranite 49%
100 ml
65,00

Koda: GIV0002 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
sreda 28. 8. 2019
Givenchy Ange ou Démon
100 ml | 65,00

Opis parfuma Givenchy Ange ou Démon

Givenchy Ange ou Démon je čutna, demonska in fascinantna dišava. V sebi predeluje neskončna protislovja, ki se skrivajo znotraj vsake ženske. Parfum Ange ou Démon odlično uteleša čistočo, eleganco, navdih in igrivega duha.

V uvodu vas bodo očarali nežni sladkasti toni mandarine, aromatičnega žafrana in omamne materine dušice. V očarljivo nežnem srcu se diskretno skrivajo najčistejše esence lilije, zapeljive orhideje in ylang-ylang. Fantastična aroma se prefinjeno konča s hrastovim in palisandrovim lesom, prijetno vanilijo in fižolom tonka.

Ta hipnotični ekskluzivni parfum Givenchy vam bo delal odlično družbo v vsaki situaciji! Dišava Givenchy Ange ou Démon bo zanesljivo očarala vas in vašo okolico!

Sestava

Zgornje note
mandarina, timijan, žafran
Srčne note
lilija, orhideja, ylang ylang
Bazne note
brazilski rožni les, fižol tonka, hrastov mah, vanilija
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Givenchy

Parfumi Givenchy | Givenchy kot blagovna znamka je bila ustanovljena leta 1952 v Franciji. Podjetje Givenchy je ustanovil francoski aristokrat Hubert de Givenchy, ki je že od zgodnjega otroštva sanjal, da bo nekega dne zgradil pravo modno znamko. Kot mlad je imel Givenchy dragocene staže in prakse v hiši Dior, Piguet in drugih. Sanje so se izpolnile 2. februarja 1952, kmalu pa so njegova oblačila nosile zvezde, kot Audrey Hepburn ali tudi znane družine Guinness in Kennedy. Od takrat je eden od vodilnih v svetu mode, ampak tudi parfumov – na primer "zimski" Givenchy Amarige za ženske.

Recenzija Givenchy Ange ou Démon

Dodajte novo recenzijo

5.0
19 ocena
18
1
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis