Givenchy Eaudemoiselle de Givenchy Absolu d'Oranger

parfumska voda za ženske 100 ml

Givenchy Eaudemoiselle de Givenchy Absolu d'Oranger parfumska voda za ženske 100 ml
Givenchy Eaudemoiselle de Givenchy Absolu d'Oranger parfumska voda za ženske 100 ml
100 ml
96,90

Koda: GIV3196 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 22. 8. 2019
Givenchy Eaudemoiselle de Givenchy Absolu d'Oranger
100 ml | 96,90

Opis parfuma Givenchy Eaudemoiselle de Givenchy Absolu d'OrangerOrientalska dišava za ženske Givenchy Eaudemoiselle de Givenchy Absolu d'Oranger je namenjena samozavestnim ženskam, ki so polne življenjskega optimizma in ustvarjalnosti. Ta dišava je polna očarljivih pomarančnih tonov, ki poudarijo vašo edinstvenost.

V uvodu dišave cvetijo zapeljive vrtnice, ki jih dopolnjujeta topel les in kadilo. Razburljiv fižol tonka ustvarja skupaj s sladko vaniljo okusno piko na i.

Dišava za ženske Givenchy Eaudemoiselle de Givenchy Absolu d'Oranger je bila prvič uvedena na trg leta 2010. Namenjena je za dnevno nošenje in poudari vse vaše prednosti. Odkrijte čar pomaranče z dišavo za ženske Eaudemoiselle de Givenchy Absolu d'Oranger!

Sestava

Zgornje note
jasmin, pomarančni cvet, vrtnica
Srčne note
kadilo, lesne note, riž
Bazne note
fižol tonka, vanilija
Vrsta dišave
cvetlične, orientalske

O blagovni znamki Givenchy

Parfumi Givenchy | Givenchy kot blagovna znamka je bila ustanovljena leta 1952 v Franciji. Podjetje Givenchy je ustanovil francoski aristokrat Hubert de Givenchy, ki je že od zgodnjega otroštva sanjal, da bo nekega dne zgradil pravo modno znamko. Kot mlad je imel Givenchy dragocene staže in prakse v hiši Dior, Piguet in drugih. Sanje so se izpolnile 2. februarja 1952, kmalu pa so njegova oblačila nosile zvezde, kot Audrey Hepburn ali tudi znane družine Guinness in Kennedy. Od takrat je eden od vodilnih v svetu mode, ampak tudi parfumov – na primer "zimski" Givenchy Amarige za ženske.

Recenzija Givenchy Eaudemoiselle de Givenchy Absolu d'Oranger

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!