Givenchy Eaudemoiselle de Givenchy Eau Floraletoaletna voda za ženske

2×
Givenchy Eaudemoiselle de Givenchy Eau Florale toaletna voda za ženske 100 ml
Givenchy Eaudemoiselle de Givenchy Eau Florale toaletna voda za ženske 100 ml
100 ml

Koda: GIV3389 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis parfuma Givenchy Eaudemoiselle de Givenchy Eau FloraleGivenchy Eaudemoiselle de Givenchy Eau Florale vas zavije v tančico brezskrbnosti s pomočjo dišeče kompozicije gozda. Ta toaletna voda je namenjena za ženske, ki hrepenijo po originalnosti, posebni sestavi in dobesedno obožujejo japonske divje vrtnice. Esence so namenjene za zahtevne stranke.

Uživajte v roza združitvi belih cvetov, ki so zaviti v citrusno tančico z jasminom. Podlezite esencialni sestavi Givenchy Eaudemoiselle de Givenchy Eau Florale, ki poglobi in povzame vašo divjost, neodvisnost in nov nenavadni stil. Bodite samosvoji in vedno korak naprej.

Toaletna voda za ženske Givenchy Eaudemoiselle de Givenchy Eau Florale je skrita v neopazni steklenički, ki je izvedena v barvah roza cvetov, s katerimi se lahko nadišavite vsak dan. Podlezite svežini zahvaljujoč kateri se boste počutili kot v pravljici. Postanite ženska z vsem, kar k njej sodi.

Sestava

Zgornje note
hruška
Srčne note
jasmin, vrtnica
Bazne note
les, mošus
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Givenchy

Parfumi Givenchy | Givenchy kot blagovna znamka je bila ustanovljena leta 1952 v Franciji. Podjetje Givenchy je ustanovil francoski aristokrat Hubert de Givenchy, ki je že od zgodnjega otroštva sanjal, da bo nekega dne zgradil pravo modno znamko. Kot mlad je imel Givenchy dragocene staže in prakse v hiši Dior, Piguet in drugih. Sanje so se izpolnile 2. februarja 1952, kmalu pa so njegova oblačila nosile zvezde, kot Audrey Hepburn ali tudi znane družine Guinness in Kennedy. Od takrat je eden od vodilnih v svetu mode, ampak tudi parfumov – na primer "zimski" Givenchy Amarige za ženske.

Recenzija Givenchy Eaudemoiselle de Givenchy Eau Florale

5.0
2
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis