Givenchy Jardin d'Interdit

toaletna voda za ženske 50 ml

Givenchy Jardin d'Interdit toaletna voda za ženske 50 ml
Givenchy Jardin d'Interdit toaletna voda za ženske 50 ml
50 ml

Koda: GIV0863 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Givenchy Jardin d'Interdit
50 ml

Opis parfuma Givenchy Jardin d'Interdit

Toaletna voda Givenchy Jardin d'Interdit vam ponuja možnost okusiti cvetlično združitev. Gre za prepovedan vrt, ki je poln svežine in raznolikosti in njegove tone boste spoznali na lastni koži. Zavijte se v sadno tančico in se obdajte z veliko vrtnicami, ki okoli vas ustvarijo dobesedno esencialno nepredirno cono.

Givenchy Jardin d'Interdit ima lesno in sladko osnovo, ki vam ne odvzame vonja okusne orhideje, brusnice, hruške in kivija. Kasneje, ko se vonj ustali, se boste znašli v oddaljenih eksotičnih vrtovih, kamor je vstop prepovedan. Spoznali boste nove, nenavadne, presenetljive kompozicije, s katerimi boste hitro doživeli občutek edinstvenosti.

Givenchy Jardin d'Interdit je v resnici steklena kopija vrtnic, s katerimi je okrašena moderna, elegantna steklenička. Stilskost se povezuje z ženstvenostjo, ki ji podleže popolnoma vsak moški.

Sestava

Zgornje note
brusnice, hruška, kivi
Srčne note
cvet breskve, rdeče jagodičje, šipek, vrtnica
Bazne note
heliotrop, orhideja, sandalovina
Vrsta dišave
cvetlične, sadne

O blagovni znamki Givenchy

Parfumi Givenchy | Givenchy kot blagovna znamka je bila ustanovljena leta 1952 v Franciji. Podjetje Givenchy je ustanovil francoski aristokrat Hubert de Givenchy, ki je že od zgodnjega otroštva sanjal, da bo nekega dne zgradil pravo modno znamko. Kot mlad je imel Givenchy dragocene staže in prakse v hiši Dior, Piguet in drugih. Sanje so se izpolnile 2. februarja 1952, kmalu pa so njegova oblačila nosile zvezde, kot Audrey Hepburn ali tudi znane družine Guinness in Kennedy. Od takrat je eden od vodilnih v svetu mode, ampak tudi parfumov – na primer "zimski" Givenchy Amarige za ženske.

Recenzija Givenchy Jardin d'Interdit

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!