Givenchy L’Interdit

parfumska voda za ženske 50 ml

Givenchy L’Interdit parfumska voda za ženske 50 ml
Givenchy L’Interdit parfumska voda za ženske 50 ml
Givenchy L’Interdit parfumska voda za ženske 50 ml
Givenchy L’Interdit parfumska voda za ženske 50 ml
50 ml

Koda: GIV06220 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Givenchy L’Interdit
50 ml

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Opis parfuma Givenchy L’Interdit

Parfumska voda Givenchy L’Interdit časti ženski pogum. To je prava izbira za ženske, ki se ne bojijo rušiti pravil in se upreti ustaljenim konvencijam.

  • cvetlično-orientalska dišavna sestava
  • za moderno, pogumno žensko
  • primerna bolj za v hladnejše dni

Sestava dišave
Najprej vas nagovorijo sadni akordi hruške, češnje in bergamotke, ki se popolno prelivajo s čisto cvetličnimi srčnimi notami. Te v sebi skrivajo esence tuberoze, cveta pomarančevca in pravega jasmina. V kontrastu s temi nežnimi cvetličnimi notami so potem v zaključku dišave temnejši zemeljski in lesni toni v podobi vetiverja in pačulija. Dopolnjujejo jih ambroksan, vanilja in karamela.

Zgodba dišave
Parfumska voda L’Interdit (2018) je nova, izboljšana verzija legendarne dišave Givenchy iz leta 1957, ki je bila posvečena igralki Audrey Hepburn. Tokrat je obraz dišave postala ameriška igralka Rooney Mara, za njeno novo podobo pa stojijo parfumarji Dominique Ropion, Anne Flipo in Fanny Bal.

Sestava

Zgornje note
bergamotka, češnja, hruška
Srčne note
pomarančni cvet, pravi jasmin (arabski), tuberoza
Bazne note
ambroksan, karamel, pačuli, vanilija, vetiver
Vrsta dišave
cvetlične, orientalske

O blagovni znamki Givenchy

Parfumi Givenchy | Givenchy kot blagovna znamka je bila ustanovljena leta 1952 v Franciji. Podjetje Givenchy je ustanovil francoski aristokrat Hubert de Givenchy, ki je že od zgodnjega otroštva sanjal, da bo nekega dne zgradil pravo modno znamko. Kot mlad je imel Givenchy dragocene staže in prakse v hiši Dior, Piguet in drugih. Sanje so se izpolnile 2. februarja 1952, kmalu pa so njegova oblačila nosile zvezde, kot Audrey Hepburn ali tudi znane družine Guinness in Kennedy. Od takrat je eden od vodilnih v svetu mode, ampak tudi parfumov – na primer "zimski" Givenchy Amarige za ženske.

Ocena Givenchy L’Interdit

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!