Givenchy Play for Her Intense

parfumska voda za ženske 50 ml

Givenchy Play for Her Intense parfumska voda za ženske 50 ml
Givenchy Play for Her Intense parfumska voda za ženske 50 ml
Givenchy Play for Her Intense parfumska voda za ženske 50 ml
50 ml
46,00

Koda: GIV0188 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda 27. 3. 2019
Givenchy Play for Her Intense
50 ml | 46,00

Opis parfuma Givenchy Play for Her Intense

Givenchy Play for Her Intense je dišava, ki izhaja iz prvotne podobe Givenchy Play for Her. Parfum Play for Her Intense je, kot že samo ime pove, veliko bolj intenziven in močnejši od svoje predhodnice.

To je sladka in topla dišava, ki dolgo zdrži. Zaradi tega vam bo najbolj všeč v zimskih mesecih. Prepoznali jo boste po značilnem, intenzivnem vonju po sadju in cvetju, ki se odlično dopolnjuje z lažnim poprovcem.

Parfum se razvije skoraj takoj, zato vam ni treba čakati, da se parfum razvije v episodo, ki je vam najbolj pri srcu. Tu se združujeta moderna in klasika, in to predvsem s pogumom.

Primerna je za ženske, ki nočejo korakati v množici, hrepenijo po tem, da bi se razlikovale in da bi spoznavale nove reči. Izvirna, pogumna steklenička v podobi mp3-predvajalnika vas bo spominjana na zvezdnika, ki je postal zaščitnik tega parfuma, to je pevec Justin Timberlake.

Sestava

Bazne note
benzoin, fižol tonka, pačuli, sandalovina
Srčne note
gardenija, magnolija, orhideja
Zgornje note
breskev, cvet pomarančevca, poper
Vrsta dišave
cvetlične, orientalske

O blagovni znamki Givenchy

Parfumi Givenchy | Givenchy kot blagovna znamka je bila ustanovljena leta 1952 v Franciji. Podjetje Givenchy je ustanovil francoski aristokrat Hubert de Givenchy, ki je že od zgodnjega otroštva sanjal, da bo nekega dne zgradil pravo modno znamko. Kot mlad je imel Givenchy dragocene staže in prakse v hiši Dior, Piguet in drugih. Sanje so se izpolnile 2. februarja 1952, kmalu pa so njegova oblačila nosile zvezde, kot Audrey Hepburn ali tudi znane družine Guinness in Kennedy. Od takrat je eden od vodilnih v svetu mode, ampak tudi parfumov – na primer "zimski" Givenchy Amarige za ženske.

Ocena Givenchy Play for Her Intense

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!