Givenchy Play for Her

parfumska voda za ženske 75 ml

3×
Givenchy Play for Her parfumska voda za ženske 75 ml
Givenchy Play for Her parfumska voda za ženske 75 ml
75 ml

Koda: GIV0135 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis parfuma Givenchy Play for Her

Givenchy Play for Her je lahko začinjena, cvetlična dišava za samostojne ženske z romantično dušo. Pooseblja občutljivo in hkrati moderno emancipirano žensko, ki rada vodi svoj svet. Izrazita dišava Play for Herbo očarala vsakega moškega. Originalne tone oddajajo cvetovi pomarančevca, začinjeni s čutnim lažnim poprovcem. Cvetovi žametnega amirisa, tahitijske gardenije in pravljičneorhideje dišavonaredijo nežno in krhko. Lesno osnovo tvori sandalovina, pačuli in fižol tonka. Izvirni parfum od Givenchyja lahko spremlja žensko pri vsakem njenem koraku.

Dišava Givenchy Play for Her vam bo dala samozavest in občutek svobode. Napolnila vas bo z energijo in predramila vaše čute. Edinstvena steklenička parfuma spominja na predvajalnik MP3. Raizgrajte svoje življenje!

Sestava

Zgornje note
cvet pomarančevca, poper
Srčne note
amyris, orhideja
Bazne note
benzoin, fižol tonka, pačuli, sandalovina
Vrsta dišave
cvetlične, orientalske

O blagovni znamki Givenchy

Parfumi Givenchy | Givenchy kot blagovna znamka je bila ustanovljena leta 1952 v Franciji. Podjetje Givenchy je ustanovil francoski aristokrat Hubert de Givenchy, ki je že od zgodnjega otroštva sanjal, da bo nekega dne zgradil pravo modno znamko. Kot mlad je imel Givenchy dragocene staže in prakse v hiši Dior, Piguet in drugih. Sanje so se izpolnile 2. februarja 1952, kmalu pa so njegova oblačila nosile zvezde, kot Audrey Hepburn ali tudi znane družine Guinness in Kennedy. Od takrat je eden od vodilnih v svetu mode, ampak tudi parfumov – na primer "zimski" Givenchy Amarige za ženske.

Recenzija Givenchy Play for Her

Dodajte novo recenzijo

5.0
3 ocena
2
1
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis