Givenchy Play for Herparfumska voda za ženske

3×
Givenchy Play for Her parfumska voda za ženske 75 ml
Givenchy Play for Her parfumska voda za ženske 75 ml
75 ml

Koda: GIV0135 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Givenchy Play for Her
Sestava

Givenchy Play for Her je lahko začinjena, cvetlična dišava za samostojne ženske z romantično dušo. Pooseblja občutljivo in hkrati moderno emancipirano žensko, ki rada vodi svoj svet. Izrazita dišava Play for Herbo očarala vsakega moškega. Originalne tone oddajajo cvetovi pomarančevca, začinjeni s čutnim lažnim poprovcem. Cvetovi žametnega amirisa, tahitijske gardenije in pravljičneorhideje dišavonaredijo nežno in krhko. Lesno osnovo tvori sandalovina, pačuli in fižol tonka. Izvirni parfum od Givenchyja lahko spremlja žensko pri vsakem njenem koraku.

Dišava Givenchy Play for Her vam bo dala samozavest in občutek svobode. Napolnila vas bo z energijo in predramila vaše čute. Edinstvena steklenička parfuma spominja na predvajalnik MP3. Raizgrajte svoje življenje!

Sestava

Zgornje note
poper, cvet pomarančevca
Srčne note
amyris, orhideja
Bazne note
benzoin, fižol tonka, sandalovina, pačuli
Vrsta dišave
orientalske, cvetlične

O blagovni znamki Givenchy

Blagovna znamka Givenchy v sebi spaja francosko eleganco in ameriško privlačnost. Nastala je leta 1952 in je poimenovana po svojem ustanovitelju Hubertu de Givenchyju. Ta francoski aristokrat je svojo kariero začenjal na praksah v hišah Dior ali Piguet in je sanjal o lastni modni blagovni znamki.

Sanje so se Givenchyju kmalu izpolnile in lahko se je ponašal s tem, da je oblačil družini Guinessovih in Kennedyjevih, pa tudi Audrey Hepburn. Slavna igralka in najslavnejša stranka je postala tudi navdih za sploh prvi Givenchy parfum. Danes ima blagovna znamka za sabo že več kot 60 uspešnih let tako v svetu mode kot na področju dišav in kozmetike.

Ženske dišave Givenchy v sebi združujejo stilsko eleganco s koketno drznostjo, kakor na primer legendarni Givenchy Very Irrésistible. Moške poosebljajo duha sodobnega džentelmena, kar izpolnjuje tudi istoimenska vodica po britju Givenchy. Ikonična so postala tudi ličila Givenchy in nega za kožo Givenchy.

Recenzija Givenchy Play for Her