Givenchy Very Irrésistible L'Eau en Rose

toaletna voda za ženske 75 ml

1×
Givenchy Very Irrésistible L'Eau en Rose toaletna voda za ženske 75 ml
Givenchy Very Irrésistible L'Eau en Rose toaletna voda za ženske 75 ml
75 ml
52,30

Koda: GIV2911 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 22. 8. 2019
Givenchy Very Irrésistible L'Eau en Rose
75 ml | 52,30

Opis parfuma Givenchy Very Irrésistible L'Eau en Rose

Givenchy Very Irrésistible L'Eau en Rose je toaletna voda za ženske, ki so odločene slediti temu, kar v resnici ljubijo. Poseben in nepremagljiv vonj bo uporaben zlasti v vročih poletnih nočeh ali hladnih dneh. Univerzalna kompozicija vam doda pogum in originalnost.

Toaletna voda za ženske Givenchy Very Irrésistible L'Eau en Rose prinaša iskrive in šumeče tone različnih oblik. Gre za vrtnico, mošus ali črne maline, ki intenzivno zadišijo na vašem telesu in povzročijo sproščujoč občutek. Zavijte se v lahko in nežno tančico. Prepustite se esenci, ki se nikoli ne konča.

Steklenička toaletne vode Givenchy Very Irrésistible L'Eau en Rose simbolizira krhkost ženske duše. Visoko telo rdeče barve obljublja strast in lahkost. Privoščite si kisle esence s sadnimi sestavinami, ki iz vas naredijo resnično damo. Uživajte v svojih dneh s svežim vonjem od Givenchy.

Sestava

Zgornje note
robide
Srčne note
vrtnica
Bazne note
mošus
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Givenchy

Parfumi Givenchy | Givenchy kot blagovna znamka je bila ustanovljena leta 1952 v Franciji. Podjetje Givenchy je ustanovil francoski aristokrat Hubert de Givenchy, ki je že od zgodnjega otroštva sanjal, da bo nekega dne zgradil pravo modno znamko. Kot mlad je imel Givenchy dragocene staže in prakse v hiši Dior, Piguet in drugih. Sanje so se izpolnile 2. februarja 1952, kmalu pa so njegova oblačila nosile zvezde, kot Audrey Hepburn ali tudi znane družine Guinness in Kennedy. Od takrat je eden od vodilnih v svetu mode, ampak tudi parfumov – na primer "zimski" Givenchy Amarige za ženske.

Recenzija Givenchy Very Irrésistible L'Eau en Rose

Dodajte novo recenzijo

4.0
1 ocena
1
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis