Givenchy Very Irrésistible L'Intenseparfumska voda za ženske

1×
Givenchy Very Irrésistible L'Intense parfumska voda za ženske 50 ml
Givenchy Very Irrésistible L'Intense parfumska voda za ženske 50 ml
50 ml

Koda: GIV0178 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis parfuma Givenchy Very Irrésistible L'Intense

Givenchy Very Irresistible L’Intense je izrazita cvetno-sadna dišava za moderne ženske. Zaljubite se v edinstven izraz popolne ženske lepote in čutnosti. S parfumom Very Irresistible L’Intense se ne boste nikoli zlili z množico. Naslednja očarljiva dišava od blagovne znamke Givenchy v sebi združuje lahko cvetno svežino parfuma Very Irresistible, ki mu je bila dodana večja intenzivnost in zapeljivost. Očarljiv koktajl sočnega sadja in močno dišečih cvetov se skriva v prelepi steklenički okrašeni z znakom rože. To je ta pravi čar, s katerim se bo želela nadišaviti vsaka samozavestna ženska!

V uvodu vas bo presenetila lahko skrivnostna sliva, katere moč se v trenutku umakne in ostane le minljiv pridih sadja. V srcu parfuma potem odkrijete izrazito sladko vrtnico, ki vam ponudi neponovljiv občutek lepote in harmonije. V zaključku boste iz kože vašega telesa vohali prijetne esence pačulija in mošusa, ki zavijejo vašo osebo v tančico čutnosti za neverjetno dolg čas.

Genialni modni ustvarjalec Hubert de Givenchy je bil oblikovalec pri takšnih zvezdnicah kot je bila na primer Audrey Hepburn. Francoska blagovna znamka Givenchy enostavno nosi njegovo ime in črpa inspiracijo v njegovi originalni osebnosti. Lahko poskusite tako moške kot ženske kompozicije cvetov, sadja in dragocenih sestavin. Izberejo si lahko preprosto vsi ne glede na starost ali življenjsko smer. Parfum Very Irresistible L’Intense je bil ustvarjen potem, ko je dobila ugled njegova predhodnica - dišava Very irresistible. Blagovna znamka Givenchy je vdihnila življenje zelo podobni združitvi cvetov in sadja in je hkrati poudarila njihovo intenzivnost. Parfum Givenchy Very Irresistible L’Intense je torej zelo primeren dodatek tudi za hladne dni.

Sestava

Srčne note
vrtnica
Bazne note
mošus, pačuli
Vrsta dišave
cipresne, cvetlične

O blagovni znamki Givenchy

Parfumi Givenchy | Givenchy kot blagovna znamka je bila ustanovljena leta 1952 v Franciji. Podjetje Givenchy je ustanovil francoski aristokrat Hubert de Givenchy, ki je že od zgodnjega otroštva sanjal, da bo nekega dne zgradil pravo modno znamko. Kot mlad je imel Givenchy dragocene staže in prakse v hiši Dior, Piguet in drugih. Sanje so se izpolnile 2. februarja 1952, kmalu pa so njegova oblačila nosile zvezde, kot Audrey Hepburn ali tudi znane družine Guinness in Kennedy. Od takrat je eden od vodilnih v svetu mode, ampak tudi parfumov – na primer "zimski" Givenchy Amarige za ženske.

Recenzija Givenchy Very Irrésistible L'Intense

5.0
1
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis