Givenchy Very Irrésistible Sensualparfumska voda za ženske

Givenchy Very Irrésistible Sensual parfumska voda za ženske 50 ml
Givenchy Very Irrésistible Sensual parfumska voda za ženske 50 ml
50 ml

Koda: GIV0093 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis parfuma Givenchy Very Irrésistible Sensual

Ženski parfum Givenchy Very Irresistible Sensual je kot nalašč za sodobno žensko. Čutna dišava vsebuje očarljivo vrtnico v povezavi z janežom in vanilijo. Dišava je lepo uravnotežena, primerna za žensko srednjih let.

Parfum Very Irresistible je intenzivni in seksi. Zdrži zelo dolgo časa in je primeren za vsaki letni čas. Z Givenchy Very Irresistible Sensual postanete stredišče pozornosti na vsakem družabnem dogodku.

Privoščite si užitek Very Irresistible Sensual. S parfumom Givenchy Very Irresistible Sensual se boste počutili elegantno in samozavestno kot igralka Liv Tylor, obraz blagovne znamke Givenchy.

Sestava

Sestava
pačuli, potonika, vanilija, vrtnica, zvezdasti janež
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Givenchy

Parfumi Givenchy | Givenchy kot blagovna znamka je bila ustanovljena leta 1952 v Franciji. Podjetje Givenchy je ustanovil francoski aristokrat Hubert de Givenchy, ki je že od zgodnjega otroštva sanjal, da bo nekega dne zgradil pravo modno znamko. Kot mlad je imel Givenchy dragocene staže in prakse v hiši Dior, Piguet in drugih. Sanje so se izpolnile 2. februarja 1952, kmalu pa so njegova oblačila nosile zvezde, kot Audrey Hepburn ali tudi znane družine Guinness in Kennedy. Od takrat je eden od vodilnih v svetu mode, ampak tudi parfumov – na primer "zimski" Givenchy Amarige za ženske.

Recenzija Givenchy Very Irrésistible Sensual

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!