Glade Lavender

osvežilec zraka 300 ml

8×
Glade Lavender osvežilec zraka 300 ml
Glade Lavender osvežilec zraka 300 ml
Razprodaja
osvežilec zraka 300 ml
1,83

Koda: BRS0979 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
torek 27. 8. 2019
Glade Lavender
osvežilec zraka 300 ml | 1,83

Opis parfuma Glade Lavender

Osvežilec zraka Glade Lavender ustvari v vašem prostoru dišečo in prijetno vzdušje. Nevtralizira neprijetne vonjave in je hiter pomočnik v boju proti neželenim aromam v vašem domu.

Lastnosti:

  • cvetlična dišava

Navodilo za uporabo:
Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Vsebuje hitro vnetljiv aerosol. Hraniti ločeno od vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov toplote. Embalaža je pod pritiskom, v primeru segretja ali poškodbe embalaže jo lahko raznese.

Sestava

Vrsta dišave za dom
cvetlična

O blagovni znamki Glade

Glade vnese v vaš dom očarljiv vonj in udobje. Edinstveni izdelki so priljubljeni po vsem svetu in to ni nič čudnega. Izdelki blagovne znamke Glade so namreč izdelani iz skrbno izbranih kakovostnih esenc, ki v trenutku ustvarijo udobno vzdušje. Izdelki blagovne znamke Glade lepo dišijo in zahvaljujoč svojemu unikatnemu dizajnu predstavljajo tudi odlične originalne dekoracije!

Blagovna znamka Glade spada pod podjetje SC Johnson & Son. Prve izdelke za osvežitev doma je predstavila že leta 1956 in kmalu so postali zelo popularni. Prej ste se s to blagovno znamko lahko srečali pod naslovom Brise, ampak je bila leta 2012 preimenovana v Glade. Cilj blagovne znamke Glade je ustvarjanje harmonije v vašem domu, izboljšanje vašega bivanja in vnos veselega in pozitivnega vonja v vaše vsakodnevno življenje.

Recenzija Glade Lavender

Dodajte novo recenzijo

4.0
8 ocena
4
2
2
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis