GlamglowGlam Glow Power Cleanse dvojna čistilna nega

Glamglow Glam Glow Power Cleanse dvojna čistilna nega
Glamglow Glam Glow Power Cleanse dvojna čistilna nega
75 ml

Koda: GLG1827 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis Glamglow Glam Glow Power Cleanse
Lastnosti

Čistilno olje Glam Glow Power Cleanse je edinstven pripravek za popolno in nežno čiščenje celega obraza. Svoji koži privoščite nego, ki ji zagotavlja zdravje, lepoto in privlačnost!

Lastnosti:

  • s kože odstrani umazanijo celega dne
  • vlaži kožo
  • preprečuje draženje in pomirja kožo

Navodilo za uporabo:
Nežno vmasirajte majhno količino olja na navlaženo kožo celega obraza in vratu. Odstranite umazanijo in morebitne ostanke ličil. Temeljito sperite s toplo vodo.

Lastnosti

Konsistenca
olje
Tip kože
za vse tipe kože

O blagovni znamki Glamglow

Maske za obraz Glam Glow so priljubljene pri hollywoodskih zvezdnicah in tudi zadovoljnih strankah po vsem svetu. Gre za precej mlado blagovno znamko, ki sta jo leta 2010 ustanovila Glenn in Shannon Dellimore za zelo ozek krog svojih hollywoodskih prijateljev. Zahvaljujoč svojim izrednim učinkom na kožo se je podjetje Glam Glow hitro razraslo in preraslo v uspešno kozmetično blagovno znamko.

Kozmetika Glam Glow je znana po svojih takojšnjih učinkih in patentirani sestavi, ki kombinira to najboljše iz narave skupaj z najbolj naprednimi tehnologijami. Maske za kožo obraza Glam Glow so dobile posebni patent TEAOXI in blagovna znamka Glam Glow je osvojila celo vrsto prestižnih nagrad. Uživajte tudi vi v negi, ki si jo privoščijo vodilne svetovne zvezde filma, zahvaljujoč blagovni znamki Glam Glow!

Recenzija Glamglow Glam Glow Power Cleanse