Ploščate krtače

Najbolj prodajani

Glavniki in krtače za lase

Kakovosten glavnik ali krtača za lase vam zagotavlja brezhibno počesane in mehke lase brez poškodb. Ampak kako najti najboljšo? Običajno ne obstaja samo ena, vedno je odvisno od vašega tipa las ali od tega, kakšen je vaš namen. Medtem ko je glavnik za lase bolj primeren za oblikovanje, s krtačo za lase razčešete, oblikujete in zgladite lase.

Glavnik za lase – idealni pripomoček za oblikovanje

Glavnik za lase prihrani veliko dela pri oblikovanju, pa tudi pri sušenju s sušilnikom za lase.

Če iščete glavnik za kodraste lase, izberite tistega s širokimi zobci. Lepo jih zrahlja in razčeše. Večje valove kot imate, tem širše reže v glavniku potrebujete. Glavnik z najširšimi režami je idealen tudi za enakomerno nanašanje maske po celi dolžini las.

Za nežne, ravne in dolge lase izberite glavnik z gostimi zobci. Glavnik za tupiranje je seveda odličen za tupiranje, lasem pa doda manjkajoči volumen.

Krtača za česanje las

Kot ste že ugotovili, ne obstaja samo ena krtača za lase. Obstaja veliko različih oblik, velikosti in materialov ter celo funkcij. Takšna krtača za likanje las ali krtača za sušenje las vam lahko prihrani veliko časa pred ogledalom.

Najboljše in najkakovostnejše krtače za lase so z naravnimi ščetinami. Njihova velika prednost je, da las ne poškodujejo, ampak jih nežno in učinkovito razčešejo ter negujejo. V glavnem so to krtače za lase s ščetinami divjega prašiča ali pa lesene krtače.

Krtače in glavniki za lase glede na material, obliko in funkcijo

  • Lesene krtače za lase: Nežno počešejo, preprečujejo nastajanje statične elektrike v laseh in štrlenje, poleg tega pa so iz naravnih materialov.
  • Krtače s ščetinami divjega prašiča: Ščitijo lase pred vlago in preprečujejo njihovo krepanje, dodajo lasem lesk in mehkobo, spodbujajo prekrvavitev lasišča.
  • Okrogle krtače za lase: Preprosto z njimi ustvarite mehke in dolge valove. Krajši so lasje, manjši premer krtače potrebujete.
  • Ravna krtača za lase: Manjše ravne krtače za lase uporabite za občasno česanje čez dan. Velika ravna krtača je primerna za temeljito česanje.
  • Krtača za ravnanje las (ali tudi električna krtača za lase): Krtača in likalnik za lase v enem za učinkovito nego ter oblikovanje las. Med njimi najdete ionizacijske krtače za lase, ki preprečuje, da bi se lasje izsušili in naelektrili.
  • Krtača za mokre lase: Za česanje mokrih las je idealna široka plastična krtača za lase.

Pri nas najdete najboljše krtače za lase in najkakovostnejše glavnike, ki se popolnoma prilegajo roki. Tupiranje in glajenje, sušenje in likanje, za valovite in ravne lase, keramične, lesene in priljubljene plastične krtače Tangle Teezer! Katera bo torej vaša?