Goldwell Dualsenses Just Smoothkozmetični set I. (za glajenje in prehrano suhih in neobvladljivih las) za ženske

Goldwell Dualsenses Just Smooth kozmetični set I. (za glajenje in prehrano suhih in neobvladljivih las) za ženske
Goldwell Dualsenses Just Smooth kozmetični set I. (za glajenje in prehrano suhih in neobvladljivih las) za ženske
kozmetični set I. (za glajenje in prehrano suhih in neobvladljivih las) za ženske

Koda: GLW01541 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Just Smooth šampon 250 ml + 6 Efects Just Smooth serum 100 ml + Smooth Control Just Smooth gladilno pršilo za sušenje s sušilcem 200 ml

Darilo za vas
Samo zdaj kupite karkoli v vrednosti nad 50 € in v košarici lahko izberete nogavice, denarnico ali trendi torbo kot darilo. Ne oklevajte, ta ponudba je limitirana in velja samo do razprodaje zalog.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
  • Sestava
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Lastnosti

Konsistenca
serum
Tip lasišča
vse vrste lasišča
Učinek
Sijaj in mehkoba, Glajenje in ravnanje las
Tip las
za lase brez sijaja
Tip seta
Darilni set, Ugodno pakiranje

O blagovni znamki Goldwell

Profesionalna lasna kozmetika Goldwell spreminja vse želje frizerjev in njihovih strank v resničnost. Od leta 1948 znamka Goldwell nudi celovito nego za lase in pripravke za oblikovanje profesionalne kakovosti in je znana tudi po prelomnih inovacijah v frizerskih salonih.

Širok portfelj izdelkov, kakovostni izobraževalni programi in strokovno znanje delajo iz znamke Goldwell vrhunec v svoji stroki. Vsako leto predstavlja nove kolekcije in narekuje najsodobnejše lasne in modne trende, ki jim dajejo navdih svetovni oblikovalci.

Vsi izdelki Goldwell omogočajo odličnost dela spretnih frizerjev po vsem svetu. Pomagajo pa tudi v vsakdanji negi za lase v udobju doma, občutek lepih las kot iz salona si torej lahko enostavno privoščite vsak dan. Ne glede na to, ali boste uporabili šampon Goldwell za zdrave in sijoče lase, katerega od pripravkov za oblikovanje ali barvo za lase Goldwell, vedno boste dosegli popolne rezultate.

Recenzija Goldwell Dualsenses Just Smooth