Goldwell Dualsenses Rich Repairkozmetični set I. za ženske

Goldwell Dualsenses Rich Repair kozmetični set I. za ženske
Goldwell Dualsenses Rich Repair kozmetični set I. za ženske
kozmetični set I. za ženske

Koda: GLW01539 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Restoring Rich Repair šampon 250 ml + 60sec Treatment Rich Repair maska za lase 200 ml + Magic Finish Perfect Hold lak za lase 300 ml

  • Sestava
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Lastnosti

Tip las
poškodovani in kemično obdelani, suhi
Tip lasišča
vse vrste lasišča
Tip seta
Darilni set
Učinek
Regeneracija poškodovanih las

O blagovni znamki Goldwell

Profesionalna lasna kozmetika Goldwell spreminja vse želje frizerjev in njihovih strank v resničnost. Od leta 1948 znamka Goldwell nudi celovito nego za lase in pripravke za oblikovanje profesionalne kakovosti in je znana tudi po prelomnih inovacijah v frizerskih salonih.

Širok portfelj izdelkov, kakovostni izobraževalni programi in strokovno znanje delajo iz znamke Goldwell vrhunec v svoji stroki. Vsako leto predstavlja nove kolekcije in narekuje najsodobnejše lasne in modne trende, ki jim dajejo navdih svetovni oblikovalci.

Vsi izdelki Goldwell omogočajo odličnost dela spretnih frizerjev po vsem svetu. Pomagajo pa tudi v vsakdanji negi za lase v udobju doma, občutek lepih las kot iz salona si torej lahko enostavno privoščite vsak dan. Ne glede na to, ali boste uporabili šampon Goldwell za zdrave in sijoče lase, katerega od pripravkov za oblikovanje ali barvo za lase Goldwell, vedno boste dosegli popolne rezultate.

Recenzija Goldwell Dualsenses Rich Repair