Gucci Bamboodarilni set I. za ženske

Gucci Bamboo darilni set I. za ženske
Gucci Bamboo darilni set I. za ženske
Brezplačna dostava
57,00

Koda: GUC05347 | Na zalogi

parfumska voda 50 ml + parfumirani losjon za telo 50 ml

1
Darilo za vas
Izkoristite brezplačno dostavo na vsa naročila.
DPD
četrtek 10. 12. 2020

Opis parfuma Gucci Bamboo
Sestava

Razkošna dišava bo vedno prava izbira, če želite res razveseliti. Set parfumov za ženskeGucci Bamboo v lepem pakiranju veselje obdarovanega še pomnoži. Stavite na čar popolnoma usklajenega seta, v katerega se bo vsaka ženska zaljubila na prvi pogled.

Lastnosti:

  • odličen za darilo
  • razveselil bo vsako žensko
  • dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • parfumirana kozmetika obstojnost dišave podaljša

Vsebina seta:

  • parfumska voda 50 ml
  • parfumirani losjon za telo 50 ml

Sestava

Vrsta dišave
cvetlične
Tip seta
Darilni set

O blagovni znamki Gucci

Napredna, inovativna in vodilna – blagovna znamka Gucci oblikuje svet mode že skoraj sto let. Njeni modni in eklektični izdelki predstavljajo vrhunec italijanske obrtniške znanosti in so po svoji kakovosti in poudarku na detajle nepremagljivi. 

Na začetku vsega je leta 1921 stal nevpadljiv mož Guccio Gucci, ki je odprl usnjarsko delavnico. Zagotovo ga takrat ni niti prešinilo, da je ravnokar dal ime modni legendi, ki bo nekoč osvojila svet.

Danes blagovna znamka Gucci ne sije le na modnih brveh, svoje kolekcije je razširila z drugimi modnimi dodatki, pa tudi s kozmetiko in parfumi. Med najbolj znane zagotovo spadata aromatična dišava za moške Gucci Guilty ali romantična cvetlična dišava za ženske Gucci Bloom.

Po viziji sedanjega ustvarjalnega direktorja Alessandra Micheleja je blagovna znamka Gucci na novo definirala luksuz za 21. stoletje in učvrstila svojo pozicijo ene najbolj iskanih modnih hiš na svetu.

Recenzija Gucci Bamboo