Gucci Bloom Ambrosia di Fioriparfumska voda za ženske

Gucci Bloom Ambrosia di Fiori parfumska voda za ženske
Gucci Bloom Ambrosia di Fiori parfumska voda za ženske
Brezplačna dostava
Novost
100 ml
134,00

Koda: GUC05071 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 12. 12. 2019
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Gucci Bloom Ambrosia di Fiori
Sestava

Ni vam treba biti strastna bralka, da bi se povsem zatopili v novo poglavje dela Bloom, ki ga je napisal Gucci s svojim opojnim jezikom dišave. Parfumska voda Gucci Bloom Ambrosia di Fiori vas bo popeljala po čarobni zgodbi, v kateri nastopajo tudi grški bogovi.

  • čista, cvetlična in elegantna dišava
  • intenzivna različica legendarne dišave Gucci Bloom
  • prva steklenička linije Bloom v barvi, ki ni rožnata

Sestava dišave
Vaše čute bo takoj intenzivno poskušal omamiti celoten cvetlični šopek. Kot prva v ospredje stopi sladkasta in opojna tuberoza, ki ji sledita zapeljivi jasmin in damaščanska vrtnica. Bazne note dišave so postavljene na akordih, v katerih prevladuje kitajsko kosteničevje, zaradi česar se je celotni dišavi tako težko upreti.

Zgodba dišave
O ambroziji, ki jo najdemo v imenu dišave, se v grški mitologiji govori kot o pijači bogov, o nektarju, ki jim je zagotavljal nesmrtnost. Ne samo beseda, tudi čar, ki ga izžareva, se izraža v tej elegantni ženski dišavi.

Misel, s katero je nastala linija Gucci Bloom, je mogoče opisati kot praznovanje različnih oblik moderne ženskosti. V harmoniji z njo je nastala tudi Gucci Bloom Ambrosia di Fiori in gre za intenzivnejšo različico legendarne dišave Gucci Bloom. Večja bogatost se izraža tudi v steklenički, ki je obarvana v čuten bordo odtenek.

Sestava

Zgornje note
tuberoza
Srčne note
vrtnica, jasmin
Bazne note
combretum indicum, orris
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Gucci

Napredna, inovativna in vodilna – blagovna znamka Gucci oblikuje svet mode že skoraj sto let. Njeni modni in eklektični izdelki predstavljajo vrhunec italijanske obrtniške znanosti in so po svoji kakovosti in poudarku na detajle nepremagljivi. 

Na začetku vsega je leta 1921 stal nevpadljiv mož Guccio Gucci, ki je odprl usnjarsko delavnico. Zagotovo ga takrat ni niti prešinilo, da je ravnokar dal ime modni legendi, ki bo nekoč osvojila svet.

Danes blagovna znamka Gucci ne sije le na modnih brveh, svoje kolekcije je razširila z drugimi modnimi dodatki, pa tudi s kozmetiko in parfumi. Med najbolj znane zagotovo spadata aromatična dišava za moške Gucci Guilty ali romantična cvetlična dišava za ženske Gucci Bloom.

Po viziji sedanjega ustvarjalnega direktorja Alessandra Micheleja je blagovna znamka Gucci na novo definirala luksuz za 21. stoletje in učvrstila svojo pozicijo ene najbolj iskanih modnih hiš na svetu.

Recenzija Gucci Bloom Ambrosia di Fiori