Gucci Bloom

dišava za lase za ženske 30 ml

Gucci Bloom dišava za lase za ženske 30 ml
Gucci Bloom dišava za lase za ženske 30 ml
30 ml
31,60

Koda: GUC3253 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
petek 23. 8. 2019
Gucci Bloom
30 ml | 31,60

Opis parfuma Gucci Bloom

Dišava za lase Gucci Bloom je odličen dodatek k parfumu iz iste kolekcije. Do las je nežna in se lahko uporablja večkrat čez dan.

O blagovni znamki Gucci

Napredna, inovativna in vodilna – blagovna znamka Gucci oblikuje svet mode že skoraj sto let. Njeni modni in eklektični izdelki predstavljajo vrhunec italijanske obrtniške znanosti in so po svoji kakovosti in poudarku na detajle nepremagljivi. 

Na začetku vsega je leta 1921 stal nevpadljiv mož Guccio Gucci, ki je odprl usnjarsko delavnico. Zagotovo ga takrat ni niti prešinilo, da je ravnokar dal ime modni legendi, ki bo nekoč osvojila svet.

Danes blagovna znamka Gucci ne sije le na modnih brveh, svoje kolekcije je razširila z drugimi modnimi dodatki, pa tudi s kozmetiko in parfumi. Med najbolj znane zagotovo spadata aromatična dišava za moške Gucci Guilty ali romantična cvetlična dišava za ženske Gucci Bloom.

Po viziji sedanjega ustvarjalnega direktorja Alessandra Micheleja je blagovna znamka Gucci na novo definirala luksuz za 21. stoletje in učvrstila svojo pozicijo ene najbolj iskanih modnih hiš na svetu.

Recenzija Gucci Bloom

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!