Gucci Flora by Gucciparfumska voda za ženske

Gucci Flora by Gucci parfumska voda za ženske
Gucci Flora by Gucci parfumska voda za ženske
30 ml

Koda: GUC2587 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

Opis parfuma Gucci Flora by Gucci

Parfumska voda Flora by Gucci je bila ustvarjena za žensko, ki bo zvezda vsake družbe. Odenite se tudi vi v mamljiv koktajl cvetja in bodite nezgrešljivi.

  • elegantna cvetlična dišava
  • za elegantno sodobno žensko
  • primerna za dnevno nošenje, pa tudi za posebne priložnosti

Sestava dišave
V samem uvodu se nežna potonika meša s sočnimi citrusi in sladko mandarino. Takoj nato vas bo zaplavila omamna cvetlična aroma, za katero stoji povezava cvetnih listov vrtnice in osmanta. Osnova dišave prinaša akorde sandalovine, pačulija in rožnatega popra.

Zgodba dišave
Cvetje je za blagovno znamko Gucci velik navdih. Leta 1966 je slavni ilustrator Vittorio Accornero za monaško kneginjo Grace Kelly ustvaril danes že legendarno ruto Flora. Na svilnati tkanini so naslikane razne vrste cvetlic in drugih rastlin. Prav ruta Flora je bila navdih za istoimensko dišavo, ki je bila na trg dana leta 2010.

Sestava

Zgornje note
citrusi, mandarina, potonika
Srčne note
dišeči oljkovec, vrtnica
Bazne note
pačuli, rožnati poper, sandalovina
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Gucci

Napredna, inovativna in vodilna – blagovna znamka Gucci oblikuje svet mode že skoraj sto let. Njeni modni in eklektični izdelki predstavljajo vrhunec italijanske obrtniške znanosti in so po svoji kakovosti in poudarku na detajle nepremagljivi. 

Na začetku vsega je leta 1921 stal nevpadljiv mož Guccio Gucci, ki je odprl usnjarsko delavnico. Zagotovo ga takrat ni niti prešinilo, da je ravnokar dal ime modni legendi, ki bo nekoč osvojila svet.

Danes blagovna znamka Gucci ne sije le na modnih brveh, svoje kolekcije je razširila z drugimi modnimi dodatki, pa tudi s kozmetiko in parfumi. Med najbolj znane zagotovo spadata aromatična dišava za moške Gucci Guilty ali romantična cvetlična dišava za ženske Gucci Bloom.

Po viziji sedanjega ustvarjalnega direktorja Alessandra Micheleja je blagovna znamka Gucci na novo definirala luksuz za 21. stoletje in učvrstila svojo pozicijo ene najbolj iskanih modnih hiš na svetu.

Recenzija Gucci Flora by Gucci

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!