Gucci Guilty Absolutevoda za po britju za moške

Gucci Guilty Absolute voda za po britju za moške
Gucci Guilty Absolute voda za po britju za moške
90 ml
36,70

Koda: GUC2840 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Gucci Guilty Absolute voda za po britju za moške
| 1 kos | 36,70
DPD
ponedeljek 23. 9. 2019

Opis parfuma Gucci Guilty Absolute

Losjon za po britju za moške Gucci Guilty Absolute odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Osveži kožo, ki je po britju razdražena in rdečkasta, jo odišavi in doda nov odmerek energije.

O blagovni znamki Gucci

Napredna, inovativna in vodilna – blagovna znamka Gucci oblikuje svet mode že skoraj sto let. Njeni modni in eklektični izdelki predstavljajo vrhunec italijanske obrtniške znanosti in so po svoji kakovosti in poudarku na detajle nepremagljivi. 

Na začetku vsega je leta 1921 stal nevpadljiv mož Guccio Gucci, ki je odprl usnjarsko delavnico. Zagotovo ga takrat ni niti prešinilo, da je ravnokar dal ime modni legendi, ki bo nekoč osvojila svet.

Danes blagovna znamka Gucci ne sije le na modnih brveh, svoje kolekcije je razširila z drugimi modnimi dodatki, pa tudi s kozmetiko in parfumi. Med najbolj znane zagotovo spadata aromatična dišava za moške Gucci Guilty ali romantična cvetlična dišava za ženske Gucci Bloom.

Po viziji sedanjega ustvarjalnega direktorja Alessandra Micheleja je blagovna znamka Gucci na novo definirala luksuz za 21. stoletje in učvrstila svojo pozicijo ene najbolj iskanih modnih hiš na svetu.

Recenzija Gucci Guilty Absolute

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!