Gucci Guilty Absolute Pour Femmelosjon za telo za ženske

Gucci Guilty Absolute Pour Femme losjon za telo za ženske
Gucci Guilty Absolute Pour Femme losjon za telo za ženske
150 ml
28,00

Koda: GUC3287 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Gucci Guilty Absolute Pour Femme losjon za telo za ženske
| 1 kos | 28,00
DPD
sreda 25. 9. 2019

Opis parfuma Gucci Guilty Absolute Pour Femme

Mleko za telo Gucci Guilty Absolute Pour Femme odlično dopolnjuje dišavo iz istoimenske linije. Mleko učinkovito nahrani vašo kožo in ji doda potrebno vlago. Z redno uporabo bo vaša koža žametno mehka in nadvse nežna.

O blagovni znamki Gucci

Napredna, inovativna in vodilna – blagovna znamka Gucci oblikuje svet mode že skoraj sto let. Njeni modni in eklektični izdelki predstavljajo vrhunec italijanske obrtniške znanosti in so po svoji kakovosti in poudarku na detajle nepremagljivi. 

Na začetku vsega je leta 1921 stal nevpadljiv mož Guccio Gucci, ki je odprl usnjarsko delavnico. Zagotovo ga takrat ni niti prešinilo, da je ravnokar dal ime modni legendi, ki bo nekoč osvojila svet.

Danes blagovna znamka Gucci ne sije le na modnih brveh, svoje kolekcije je razširila z drugimi modnimi dodatki, pa tudi s kozmetiko in parfumi. Med najbolj znane zagotovo spadata aromatična dišava za moške Gucci Guilty ali romantična cvetlična dišava za ženske Gucci Bloom.

Po viziji sedanjega ustvarjalnega direktorja Alessandra Micheleja je blagovna znamka Gucci na novo definirala luksuz za 21. stoletje in učvrstila svojo pozicijo ene najbolj iskanih modnih hiš na svetu.

Recenzija Gucci Guilty Absolute Pour Femme

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!