Gucci Guilty Absolute Pour Femme

olje za telo za ženske 90 ml

Gucci Guilty Absolute Pour Femme olje za telo za ženske 90 ml
Gucci Guilty Absolute Pour Femme olje za telo za ženske 90 ml
90 ml
42,40

Koda: GUC03985 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
torek 27. 8. 2019
Gucci Guilty Absolute Pour Femme
90 ml | 42,40

Opis parfuma Gucci Guilty Absolute Pour Femme

Olje za telo Gucci Guilty Absolute Pour Femme je odličen dodatek k dišavi iz iste kolekcije. Odišavljeno olje za telo kožo temeljito navlaži, nahrani in jo naredi žametno mehko.

O blagovni znamki Gucci

Napredna, inovativna in vodilna – blagovna znamka Gucci oblikuje svet mode že skoraj sto let. Njeni modni in eklektični izdelki predstavljajo vrhunec italijanske obrtniške znanosti in so po svoji kakovosti in poudarku na detajle nepremagljivi. 

Na začetku vsega je leta 1921 stal nevpadljiv mož Guccio Gucci, ki je odprl usnjarsko delavnico. Zagotovo ga takrat ni niti prešinilo, da je ravnokar dal ime modni legendi, ki bo nekoč osvojila svet.

Danes blagovna znamka Gucci ne sije le na modnih brveh, svoje kolekcije je razširila z drugimi modnimi dodatki, pa tudi s kozmetiko in parfumi. Med najbolj znane zagotovo spadata aromatična dišava za moške Gucci Guilty ali romantična cvetlična dišava za ženske Gucci Bloom.

Po viziji sedanjega ustvarjalnega direktorja Alessandra Micheleja je blagovna znamka Gucci na novo definirala luksuz za 21. stoletje in učvrstila svojo pozicijo ene najbolj iskanih modnih hiš na svetu.

Recenzija Gucci Guilty Absolute Pour Femme

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!