Gucci Guilty Pour Hommetoaletna voda za moške

Gucci Guilty Pour Homme toaletna voda za moške
Gucci Guilty Pour Homme toaletna voda za moške
Brezplačna dostava
150 ml
76,90

Koda: GUC1591 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Gucci Guilty Pour Homme toaletna voda za moške
| 1 kos | 76,90
DPD
sreda 25. 9. 2019

Opis parfuma Gucci Guilty Pour Homme

Toaletna voda Gucci Guilty Pour Homme je bila ustvarjena za moškega, ki želi biti nepozaben. Za moškega, ki ve, kaj hoče, in ki to vedno dobi, ravna se samo po svojih pravilih in vsak dan uživa, kot da je zadnji.

  • citrusna aromatična dišava z lesnimi akordi
  • za močnega karizmatičnega moškega
  • celoletna dišava, primerna za vsakdanje nošenje

Sestava dišave
V uvodu toaletne vode se svežini limone izvrstno pridruži aromatična sivka. Čez trenutek te tone dopolni aroma cveta afriškega pomarančevca, ki dišavi daje potrebno globino in čutnost. Celotna sestava je postavljena na temelju iz izrazitega pačulija, privlačne cedrovine in nežne sladke vanilje. Tudi vi odkrijte seksi koktajl, ki bo postal vaše tajno orožje pri zapeljevanju!

Sestava

Zgornje note
limona, sivka
Srčne note
cvet pomarančevca
Bazne note
pačuli, vanilija, virginska cedra
Vrsta dišave
aromatične, lesne

O blagovni znamki Gucci

Napredna, inovativna in vodilna – blagovna znamka Gucci oblikuje svet mode že skoraj sto let. Njeni modni in eklektični izdelki predstavljajo vrhunec italijanske obrtniške znanosti in so po svoji kakovosti in poudarku na detajle nepremagljivi. 

Na začetku vsega je leta 1921 stal nevpadljiv mož Guccio Gucci, ki je odprl usnjarsko delavnico. Zagotovo ga takrat ni niti prešinilo, da je ravnokar dal ime modni legendi, ki bo nekoč osvojila svet.

Danes blagovna znamka Gucci ne sije le na modnih brveh, svoje kolekcije je razširila z drugimi modnimi dodatki, pa tudi s kozmetiko in parfumi. Med najbolj znane zagotovo spadata aromatična dišava za moške Gucci Guilty ali romantična cvetlična dišava za ženske Gucci Bloom.

Po viziji sedanjega ustvarjalnega direktorja Alessandra Micheleja je blagovna znamka Gucci na novo definirala luksuz za 21. stoletje in učvrstila svojo pozicijo ene najbolj iskanih modnih hiš na svetu.

Recenzija Gucci Guilty Pour Homme

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!