Gucci Oudparfumska voda uniseks

Gucci Oud parfumska voda uniseks
Gucci Oud parfumska voda uniseks
50 ml

Koda: GUC1153 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis parfuma Gucci Oud

Parfumska voda Gucci Oud je namenjena vsem, ki radi odkrivajo nove možnosti in želijo doživeti neponovljive trenutke polne vznemirjenja.

  • orientalska dišava
  • lesna dišava
  • uniseks dišava – za moške in za ženske
  • za večerne dogodke in posebne priložnosti

Sestava

Zgornje note
hruška, malina, žafran
Srčne note
bolgarska vrtnica, cvet pomarančevca
Bazne note
agarovina, jantar, mošus, pačuli
Vrsta dišave
lesne, orientalske

O blagovni znamki Gucci

Napredna, inovativna in vodilna – blagovna znamka Gucci oblikuje svet mode že skoraj sto let. Njeni modni in eklektični izdelki predstavljajo vrhunec italijanske obrtniške znanosti in so po svoji kakovosti in poudarku na detajle nepremagljivi. 

Na začetku vsega je leta 1921 stal nevpadljiv mož Guccio Gucci, ki je odprl usnjarsko delavnico. Zagotovo ga takrat ni niti prešinilo, da je ravnokar dal ime modni legendi, ki bo nekoč osvojila svet.

Danes blagovna znamka Gucci ne sije le na modnih brveh, svoje kolekcije je razširila z drugimi modnimi dodatki, pa tudi s kozmetiko in parfumi. Med najbolj znane zagotovo spadata aromatična dišava za moške Gucci Guilty ali romantična cvetlična dišava za ženske Gucci Bloom.

Po viziji sedanjega ustvarjalnega direktorja Alessandra Micheleja je blagovna znamka Gucci na novo definirala luksuz za 21. stoletje in učvrstila svojo pozicijo ene najbolj iskanih modnih hiš na svetu.

Recenzija Gucci Oud

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!