Gucci Rush 2toaletna voda za ženske

1×
Gucci Rush 2 toaletna voda za ženske
Gucci Rush 2 toaletna voda za ženske
Brezplačna dostava
50 ml
42,40

Koda: GUC0120 | Na zalogi
1
Darilo za vas
Odkrijte novo dišavo Bloom Ambrosia di Fiori od Gucci. Ob nakupu parfumov te blagovne znamke nad 59 € boste zdaj prejeli ogledalce kot darilo in brezplačno dostavo.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
torek 26. 11. 2019
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Gucci Rush 2
Sestava

Gucci Rush2 je zapeljiva, vznemirljiva in čarobna dišava. Gre za popolno harmonijo nasprotujočih občutkov. Dišava je topla in hkrati hladna, močna in nežna, deviška in čutna. Z njo se lahko prepustite hrepenenju in stopite v neznano. Mešanica vznemirjenja in harmonije. Dišava povzroča zasvojenost kot droga, ki vas popolnoma prevzame in si brez nje ne boste več znali predstaviti življenja.

Parfum Gucci Rush2 je namenjen za samozavestne ženske, ki vejo, kaj hočejo. Ženske, ki jim bo Rush2 zagotovo všeč, so aktivne, čutne in hkrati nežne. Edinstvena dišava je namenjena za edinstvene ženske, za zahtevne ženske vseh starostnih kategorij, ki ljubijo originalnost in nenavadnost, za  ženske, ki hočejo odkriti svoje čute in vznemirjenje. Dišava Gucci postane vaša ljubezen, ki se je ne boste več znebili. Zaljubite se v Gucci Rush2.

Sestava

Zgornje note
narcisa, šmarnica, les
Srčne note
vrtnica, frezija, gardenija
Bazne note
hrast, mošus, črni ribez
Vrsta dišave
lesne, cvetlične

O blagovni znamki Gucci

Napredna, inovativna in vodilna – blagovna znamka Gucci oblikuje svet mode že skoraj sto let. Njeni modni in eklektični izdelki predstavljajo vrhunec italijanske obrtniške znanosti in so po svoji kakovosti in poudarku na detajle nepremagljivi. 

Na začetku vsega je leta 1921 stal nevpadljiv mož Guccio Gucci, ki je odprl usnjarsko delavnico. Zagotovo ga takrat ni niti prešinilo, da je ravnokar dal ime modni legendi, ki bo nekoč osvojila svet.

Danes blagovna znamka Gucci ne sije le na modnih brveh, svoje kolekcije je razširila z drugimi modnimi dodatki, pa tudi s kozmetiko in parfumi. Med najbolj znane zagotovo spadata aromatična dišava za moške Gucci Guilty ali romantična cvetlična dišava za ženske Gucci Bloom.

Po viziji sedanjega ustvarjalnega direktorja Alessandra Micheleja je blagovna znamka Gucci na novo definirala luksuz za 21. stoletje in učvrstila svojo pozicijo ene najbolj iskanih modnih hiš na svetu.

Recenzija Gucci Rush 2