Guerlain Abeille Royalekompleksna pomlajevalna nega za ustnice

Guerlain Abeille Royale kompleksna pomlajevalna nega za ustnice
Guerlain Abeille Royale kompleksna pomlajevalna nega za ustnice
73,00

Prihranite 31%
15 ml
50,40

Koda: GUR1884 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
petek 31. 1. 2020
  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka Guerlain Abeille Royale
LastnostiOpis:

Kompleksna pomlajevalna nega za ustnice Guerlain Abeille Royale je luksuzni pripravek, ki na splošno oblikuje in gladi ustnice, njihove konture in nosno-ustnične brazde. Odkrijte nasmeh, ki sije od mladosti. Ekskluzivna formula Guerlain Abeille Royale se osredotoča na učinkovito popravljanje videza ustnic. Edinstven in intuitiven aplikator, ki sledi naravnemu gibanju prsta, vam olajša nanos pripravka. Oblika ustnic je videti bolj določena, ustnice same so bolj polne, konture bolj izrazite in linije zglajene.

Učinki:

  • določa obliko in konture ustnic
  • gladi ustnice in linije okoli ustnic
  • mehča
  • ustnice so videti bolj polne
  • gurmanski vonj medu in cvetlic

Tip kože:

Namenjena je za vse tipe kože.

Navodilo za uporabo:

Nanašajte na ustnice in predel okoli ustnic s pomočjo aplikatorja vsako jutro in večer po uporabi nege za predel okoli oči in pred nanosom olja ali seruma na obraz iz iste linije.

Lastnosti

Konsistenca
krema
Zaščita pred soncem
brez SPF
Tip kože
za vse tipe kože
Učinek
Vlaženje, lifting in učvrstitev, proti staranju, prehrana

O blagovni znamki Guerlain

Francoska parfumerija Guerlain živi z lepoto in ustvarjalnostjo že skoraj dve stoletji in s tem spada med najstarejše in najslavnejše na svetu. Od samega začetka leta 1828 ta blagovna znamka ponosno izdeluje vse svoje izdelke izključno v Franciji in je povezana predvsem z dvema mestoma. V zgodovinskem mestu Chartres nastajajo Guerlain ličila in vrhunska kozmetika, v kraju Orphin pa se rojevajo popolne Guerlain dišave. Obe lokaciji povezuje ne le tradicija, temveč tudi umetniško znanje in izpopolnjene tehnologije.

Vse se je začelo pri kemiku in inovatorju Pierre-François P. Guerlaina, ki je blagovni znamki vdihnil življenje in je vanjo vložil ves svoj talent. Kmalu je požel priznanje pariškega visokega plemstva in sredi 19. stoletja se je njegovo ime pojavljalo v vseh modnih krogih. Parfum Guerlain je postal pojem in ikona in danes sije v svetu dišav že skoraj 200 let. Kozmetika Guerlain skriva tudi mnogo draguljev, med njimi bodo tonirane kroglice za obraz Guerlain Météorites pravi zaklad vaše kozmetične opreme.

Recenzija Guerlain Abeille Royale