Guerlain Abeille Royale

kompleksna pomlajevalna nega za ustnice

Guerlain Abeille Royale kompleksna pomlajevalna nega za ustnice
Guerlain Abeille Royale kompleksna pomlajevalna nega za ustnice
Guerlain Abeille Royale kompleksna pomlajevalna nega za ustnice
73,00
Popust 34%
15 ml
47,90

Koda: GUR1884 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
ponedeljek 29. 4. 2019
Guerlain Abeille Royale
15 ml | 47,90

Opis kozmetike Guerlain Abeille RoyaleOpis:

Kompleksna pomlajevalna nega za ustnice Guerlain Abeille Royale je luksuzni pripravek, ki na splošno oblikuje in gladi ustnice, njihove konture in nosno-ustnične brazde. Odkrijte nasmeh, ki sije od mladosti. Ekskluzivna formula Guerlain Abeille Royale se osredotoča na učinkovito popravljanje videza ustnic. Edinstven in intuitiven aplikator, ki sledi naravnemu gibanju prsta, vam olajša nanos pripravka. Oblika ustnic je videti bolj določena, ustnice same so bolj polne, konture bolj izrazite in linije zglajene.

Učinki:

  • določa obliko in konture ustnic
  • gladi ustnice in linije okoli ustnic
  • mehča
  • ustnice so videti bolj polne
  • gurmanski vonj medu in cvetlic

Tip kože:

Namenjena je za vse tipe kože.

Navodilo za uporabo:

Nanašajte na ustnice in predel okoli ustnic s pomočjo aplikatorja vsako jutro in večer po uporabi nege za predel okoli oči in pred nanosom olja ali seruma na obraz iz iste linije.

Lastnosti

Konsistenca
krema
Po problemu kože
gube, prehrana in dehidracija, učvrstitev in lifting, vlaženje
SPF
brez SPF
Starost
za vse starosti
Tip kože
za vse tipe kože
Učinek
lifting in učvrstitev, prehrana, proti staranju, Vlaženje

O blagovni znamki Guerlain

Francoska parfumska hiša Guerlain se ukvarja z lepoto in ustvarjalnostjo že skoraj dve stoletji in sodi med najstarejše in najbolj slavne na svetu. Od samega začetka leta 1828 znamka ponosno izdeluje vse svoje izdelke izključno le v Franciji in je povezana zlasti z dvema mestoma. V zogodovinkem mestu Chartres nastaja dekorativna in premijska kozmetika in v kraju Orphin popolne dišave Guerlain. Obe lokaciji povezuje ne samo tradicija, temveč tudi umetniški know-how in prefinjene tehnologije.

Vse se je začelo pri kemiku in inovatorju Pierre-François P. Guerlainu, ki je blagovni znamki vdahnil življenje in je vanjo vložil ves svoj talent. Kmalu je dobil prijaznost pariškega visokega plemstva in v polovici 19. stoletja je njegovo ime zvenelo v vseh modnih krogih. Parfum Guerlain je postal pojem in ikona in danes je na vrhuncu v svetu dišav že skoraj 200 let. Guerlain kozmetika skriva tudi številne uspešnice, med katerimi so najbolj znani biseri Guerlain Météorites, ki bodo resnični dragulj v vaši kozmetični opremi.