Guerlain Abeille Royaleserum za zmanjšanje razširjenih por in temnih madežev

Guerlain Abeille Royale serum za zmanjšanje razširjenih por in temnih madežev
Guerlain Abeille Royale serum za zmanjšanje razširjenih por in temnih madežev
30 ml

Koda: GUR1365 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka Guerlain Abeille Royale
Lastnosti

Serum za obraz Guerlain Abeille Royale Abeille Royale je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego.

Lastnosti:

  • ne maši por
  • koži vrača svežino in mladostno lepoto
  • izenačuje barvni odtenek kože

Navodilo za uporabo:
Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.

Lastnosti

Konsistenca
serum
Starost
za vse starosti
Tip kože
za vse tipe kože
Učinek
minimalizacija por, poenotenje, proti pigmentnim madežem

O blagovni znamki Guerlain

Francoska parfumska hiša Guerlain se ukvarja z lepoto in ustvarjalnostjo že skoraj dve stoletji in sodi med najstarejše in najbolj slavne na svetu. Od samega začetka leta 1828 znamka ponosno izdeluje vse svoje izdelke izključno le v Franciji in je povezana zlasti z dvema mestoma. V zogodovinkem mestu Chartres nastaja dekorativna in premijska kozmetika in v kraju Orphin popolne dišave Guerlain. Obe lokaciji povezuje ne samo tradicija, temveč tudi umetniški know-how in prefinjene tehnologije.

Vse se je začelo pri kemiku in inovatorju Pierre-François P. Guerlainu, ki je blagovni znamki vdahnil življenje in je vanjo vložil ves svoj talent. Kmalu je dobil prijaznost pariškega visokega plemstva in v polovici 19. stoletja je njegovo ime zvenelo v vseh modnih krogih. Parfum Guerlain je postal pojem in ikona in danes je na vrhuncu v svetu dišav že skoraj 200 let. Guerlain kozmetika skriva tudi številne uspešnice, med katerimi so najbolj znani biseri Guerlain Météorites, ki bodo resnični dragulj v vaši kozmetični opremi.

Recenzija Guerlain Abeille Royale