Guerlain Abeille Royale

učvrstitvena in gladilna voda za obraz

1×
Guerlain Abeille Royale učvrstitvena in gladilna voda za obraz
Guerlain Abeille Royale učvrstitvena in gladilna voda za obraz
Guerlain Abeille Royale učvrstitvena in gladilna voda za obraz
59,00
Popust 35%
150 ml
38,20

Koda: GUR1883 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
Darilo za vas
Kupite kakršenkoli izdelek iz kategorije koža ali ličila v vrednosti vsaj 29 € in v košarici lahko izberete iz nekaj čistilnih izdelkov za obraz linije Safee.
DPD
sreda 24. 4. 2019
Guerlain Abeille Royale
150 ml | 38,20

Opis kozmetike Guerlain Abeille RoyaleOpis:

Učvrstitvena in gladilna voda za obraz Guerlain Abeille Royale se ponaša z izjemno močno sposobnostjo popraviti vse nepravilnosti kože. Moč čebeljih izdelkov, ki je koncentrirana v tej unikatni vodi za obraz, prinaša vaši koži ritual lepote, ki jo pomladi. Zavijte svoj obraz v meden nektar, ki kožo napolni s hranilnimi snovmi. Koža bo po uporabi vode za obraz takoj pomirjena in navlažena. Učrstitvena voda za obraz Guerlain Abeille Royale obnovi optimalno stanje kože, ki bo bolj krepka, nežna, lepo nadišavljena in bo odsevala mladosten sijaj, kot da bi bila okrepljena od znotraj. Guerlain izkorišča panje, ki so namenjeni izključno le za izdelavo linije Abeille Royale.

Učinki:

  • kožo učvrsti in zgladi
  • vlaži in pomirja
  • mehča in posvetli
  • kožo napolni s hranilnimi snovmi
  • kožo nadišavi s svežim vonjem

Tip kože:

Namenjena je za vse tipe kože.

Navodilo za uporabo:

Nanašajte zjutraj in zvečer na očiščeno kožo obraza in vratu s pomočjo vatirane blazinice. Nato nanesite še naslednji korak nege iz iste linije.

Lastnosti

Konsistenca
tonik
Tip kože
za vse tipe kože

O blagovni znamki Guerlain

Francoska parfumska hiša Guerlain se ukvarja z lepoto in ustvarjalnostjo že skoraj dve stoletji in sodi med najstarejše in najbolj slavne na svetu. Od samega začetka leta 1828 znamka ponosno izdeluje vse svoje izdelke izključno le v Franciji in je povezana zlasti z dvema mestoma. V zogodovinkem mestu Chartres nastaja dekorativna in premijska kozmetika in v kraju Orphin popolne dišave Guerlain. Obe lokaciji povezuje ne samo tradicija, temveč tudi umetniški know-how in prefinjene tehnologije.

Vse se je začelo pri kemiku in inovatorju Pierre-François P. Guerlainu, ki je blagovni znamki vdahnil življenje in je vanjo vložil ves svoj talent. Kmalu je dobil prijaznost pariškega visokega plemstva in v polovici 19. stoletja je njegovo ime zvenelo v vseh modnih krogih. Parfum Guerlain je postal pojem in ikona in danes je na vrhuncu v svetu dišav že skoraj 200 let. Guerlain kozmetika skriva tudi številne uspešnice, med katerimi so najbolj znani biseri Guerlain Météorites, ki bodo resnični dragulj v vaši kozmetični opremi.