Guerlain Abeille Royaleučvrstitvena in gladilna voda za obraz

1×
Guerlain Abeille Royale učvrstitvena in gladilna voda za obraz
Guerlain Abeille Royale učvrstitvena in gladilna voda za obraz
59,00

Prihranite 12%
150 ml
51,70

Koda: GUR1883 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Guerlain Abeille Royale učvrstitvena in gladilna voda za obraz
| 1 kos | 51,70
DPD
torek 22. 10. 2019
  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka Guerlain Abeille Royale
LastnostiOpis:

Učvrstitvena in gladilna voda za obraz Guerlain Abeille Royale se ponaša z izjemno močno sposobnostjo popraviti vse nepravilnosti kože. Moč čebeljih izdelkov, ki je koncentrirana v tej unikatni vodi za obraz, prinaša vaši koži ritual lepote, ki jo pomladi. Zavijte svoj obraz v meden nektar, ki kožo napolni s hranilnimi snovmi. Koža bo po uporabi vode za obraz takoj pomirjena in navlažena. Učrstitvena voda za obraz Guerlain Abeille Royale obnovi optimalno stanje kože, ki bo bolj krepka, nežna, lepo nadišavljena in bo odsevala mladosten sijaj, kot da bi bila okrepljena od znotraj. Guerlain izkorišča panje, ki so namenjeni izključno le za izdelavo linije Abeille Royale.

Učinki:

  • kožo učvrsti in zgladi
  • vlaži in pomirja
  • mehča in posvetli
  • kožo napolni s hranilnimi snovmi
  • kožo nadišavi s svežim vonjem

Tip kože:

Namenjena je za vse tipe kože.

Navodilo za uporabo:

Nanašajte zjutraj in zvečer na očiščeno kožo obraza in vratu s pomočjo vatirane blazinice. Nato nanesite še naslednji korak nege iz iste linije.

Lastnosti

Konsistenca
tonik
Tip kože
za vse tipe kože

O blagovni znamki Guerlain

Francoska parfumerija Guerlain živi z lepoto in ustvarjalnostjo že skoraj dve stoletji in s tem spada med najstarejše in najslavnejše na svetu. Od samega začetka leta 1828 ta blagovna znamka ponosno izdeluje vse svoje izdelke izključno v Franciji in je povezana predvsem z dvema mestoma. V zgodovinskem mestu Chartres nastajajo Guerlain ličila in vrhunska kozmetika, v kraju Orphin pa se rojevajo popolne Guerlain dišave. Obe lokaciji povezuje ne le tradicija, temveč tudi umetniško znanje in izpopolnjene tehnologije.

Vse se je začelo pri kemiku in inovatorju Pierre-François P. Guerlaina, ki je blagovni znamki vdihnil življenje in je vanjo vložil ves svoj talent. Kmalu je požel priznanje pariškega visokega plemstva in sredi 19. stoletja se je njegovo ime pojavljalo v vseh modnih krogih. Parfum Guerlain je postal pojem in ikona in danes sije v svetu dišav že skoraj 200 let. Kozmetika Guerlain skriva tudi mnogo draguljev, med njimi bodo tonirane kroglice za obraz Guerlain Météorites pravi zaklad vaše kozmetične opreme.

Recenzija Guerlain Abeille Royale

5.0
1
Prikaži oceno glede na lastnosti
enostavnost uporabe
kakovost kozmetike
zadovoljstvo z rezultatom