Guerlain Aqua Allegoria Nerolia Biancatoaletna voda za ženske

Guerlain Aqua Allegoria Nerolia Bianca toaletna voda za ženske
Guerlain Aqua Allegoria Nerolia Bianca toaletna voda za ženske
125 ml
53,10

Koda: GUR0604 | Na zalogi
1
DPD
torek 17. 12. 2019
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Guerlain Aqua Allegoria Nerolia Bianca
Sestava

Toaletna voda Guerlain Aqua Allegoria Nerolia Bianca bo v trenutku postala vaše skrivno orožje pri zapeljevanju! Odkrijte tudi vi čutno dišavo, ki bo odlično dopolnila vašo edinstveno karizmo.

  • citrusna dišava
  • za čutno žensko
  • za vsakdanjo uporabo, pa tudi za posebne priložnosti

Sestava

Sestava
pomaranča, neroli, petitgrain, pomarančni listi, cvet pomarančevca, grenka pomaranča
Vrsta dišave
citrusne

O blagovni znamki Guerlain

Francoska parfumerija Guerlain živi z lepoto in ustvarjalnostjo že skoraj dve stoletji in s tem spada med najstarejše in najslavnejše na svetu. Od samega začetka leta 1828 ta blagovna znamka ponosno izdeluje vse svoje izdelke izključno v Franciji in je povezana predvsem z dvema mestoma. V zgodovinskem mestu Chartres nastajajo Guerlain ličila in vrhunska kozmetika, v kraju Orphin pa se rojevajo popolne Guerlain dišave. Obe lokaciji povezuje ne le tradicija, temveč tudi umetniško znanje in izpopolnjene tehnologije.

Vse se je začelo pri kemiku in inovatorju Pierre-François P. Guerlaina, ki je blagovni znamki vdihnil življenje in je vanjo vložil ves svoj talent. Kmalu je požel priznanje pariškega visokega plemstva in sredi 19. stoletja se je njegovo ime pojavljalo v vseh modnih krogih. Parfum Guerlain je postal pojem in ikona in danes sije v svetu dišav že skoraj 200 let. Kozmetika Guerlain skriva tudi mnogo draguljev, med njimi bodo tonirane kroglice za obraz Guerlain Météorites pravi zaklad vaše kozmetične opreme.

Recenzija Guerlain Aqua Allegoria Nerolia Bianca