Guerlain Écrin 1 Couleur

dolgoobstojna senčila za oči

Guerlain Écrin 1 Couleur dolgoobstojna senčila za oči
Guerlain Écrin 1 Couleur dolgoobstojna senčila za oči
odtenek 06 Gold'n Eyes 2 g

Koda: GUR1534 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Guerlain Écrin 1 Couleur
odtenek 06 Gold'n Eyes 2 g

Opis izdelka Guerlain Écrin 1 Couleur

Senčila za oči Guerlain Écrin 1 Couleur omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo.

Lastnosti:

  • ima dolgotrajen učinek
  • enostavno se nanaša
  • pri nanašanju se ne praši
  • ima naravne barve
  • satenast učinek
  • za dnevno in večerno ličenje

Navodilo za uporabo:
Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.

Lastnosti

Barva
rjava

O blagovni znamki Guerlain

Francoska parfumska hiša Guerlain se ukvarja z lepoto in ustvarjalnostjo že skoraj dve stoletji in sodi med najstarejše in najbolj slavne na svetu. Od samega začetka leta 1828 znamka ponosno izdeluje vse svoje izdelke izključno le v Franciji in je povezana zlasti z dvema mestoma. V zogodovinkem mestu Chartres nastaja dekorativna in premijska kozmetika in v kraju Orphin popolne dišave Guerlain. Obe lokaciji povezuje ne samo tradicija, temveč tudi umetniški know-how in prefinjene tehnologije.

Vse se je začelo pri kemiku in inovatorju Pierre-François P. Guerlainu, ki je blagovni znamki vdahnil življenje in je vanjo vložil ves svoj talent. Kmalu je dobil prijaznost pariškega visokega plemstva in v polovici 19. stoletja je njegovo ime zvenelo v vseh modnih krogih. Parfum Guerlain je postal pojem in ikona in danes je na vrhuncu v svetu dišav že skoraj 200 let. Guerlain kozmetika skriva tudi številne uspešnice, med katerimi so najbolj znani biseri Guerlain Météorites, ki bodo resnični dragulj v vaši kozmetični opremi.