Guerlain Guerlain Hommeparfumska voda za moške

1×
Guerlain Guerlain Homme parfumska voda za moške
Guerlain Guerlain Homme parfumska voda za moške
108,00

Prihranite 60%
100 ml
42,90

Koda: GUR2463 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Guerlain Guerlain Homme parfumska voda za moške
| 1 kos | 42,90
DPD
četrtek 19. 9. 2019

Opis parfuma Guerlain Guerlain Homme

Parfumska voda Guerlain Guerlain Homme je izrazito možata dišava, ki vam bo povečala samozavest v kateremkoli delu dneva.

  • aromatična dišava
  • za sodobnega samozavestnega moškega
  • za vsakdanjo uporabo, pa tudi za posebne priložnosti

Sestava

Zgornje note
limeta, meta, rum
Srčne note
cvetlične note
Bazne note
cedra, pačuli, vetiver
Vrsta dišave
aromatične, lesne

O blagovni znamki Guerlain

Francoska parfumska hiša Guerlain se ukvarja z lepoto in ustvarjalnostjo že skoraj dve stoletji in sodi med najstarejše in najbolj slavne na svetu. Od samega začetka leta 1828 znamka ponosno izdeluje vse svoje izdelke izključno le v Franciji in je povezana zlasti z dvema mestoma. V zogodovinkem mestu Chartres nastaja dekorativna in premijska kozmetika in v kraju Orphin popolne dišave Guerlain. Obe lokaciji povezuje ne samo tradicija, temveč tudi umetniški know-how in prefinjene tehnologije.

Vse se je začelo pri kemiku in inovatorju Pierre-François P. Guerlainu, ki je blagovni znamki vdahnil življenje in je vanjo vložil ves svoj talent. Kmalu je dobil prijaznost pariškega visokega plemstva in v polovici 19. stoletja je njegovo ime zvenelo v vseh modnih krogih. Parfum Guerlain je postal pojem in ikona in danes je na vrhuncu v svetu dišav že skoraj 200 let. Guerlain kozmetika skriva tudi številne uspešnice, med katerimi so najbolj znani biseri Guerlain Météorites, ki bodo resnični dragulj v vaši kozmetični opremi.

Recenzija Guerlain Guerlain Homme

5.0
1
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis