Guerlain Guerlain Hommetoaletna voda za moške

Guerlain Guerlain Homme toaletna voda za moške
Guerlain Guerlain Homme toaletna voda za moške
30 ml
38,23

Koda: GUR0269 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Guerlain Guerlain Homme toaletna voda za moške
| 1 kos | 38,23
Darilo za vas
Ob nakupu nad 50 € lahko v košarici izberete izmed 12 odličnih izdelkov.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
torek 24. 9. 2019

Opis parfuma Guerlain Guerlain Homme

Guerlain Guerlain Homme je lesna dišava, hkrati pa zelo sveža, energična in sproščena. Gre za zelo moderno esenco, polno življenja in dinamike. V sebi pa skriva neverjetno zapeljivo čutnost. Dišava v sebi združuje dolgotrajno svežino in surovo in čisto seksi privlačnost. Vsebuje pa tudi nadčasovno univerzalnost isto tako kot vsi parfumi Guerlain.

Dišava Guerlain Homme predstavlja esenco svežine zaradi svojega izrazitega citrusnega vonja bergamotke, ki mu še večjo hladnost dodaja kapljica mete. Že ob odprtju dišava spominja na svežo lahko jutranjo prho. Vsebuje pa tudi moško nežnost. Dišava v sebi namreč skriva tudi vetiver. Njegovo sladkost izravnava s svojo surovo gladkostjo cedra. Pridih eksotike potem dišavi dodaja še kapljica esence mojita, ki zavija celotno dišavo v neskončno opojnost.

Toaletna voda Guerlain Homme je priljubljena med modernimi moškimi, ki se vsak dan borijo za preživetje v džungli mesta. Dišava jim dodaja energijo, svežino in lahkoto. Hkrati poudarja njihovo atraktivnost, ingeligenco in neverjetno zapeljivost. Moški, ki si izbere Guerlain Homme, je privlačen, inteligenten in gre za svojim ciljem. Je to moški, ki vedno dobi, kar hoče.

Sestava

Sestava
bergamotka, cedra, limeta, meta, mojito, vetiver
Vrsta dišave
aromatične, lesne

O blagovni znamki Guerlain

Francoska parfumska hiša Guerlain se ukvarja z lepoto in ustvarjalnostjo že skoraj dve stoletji in sodi med najstarejše in najbolj slavne na svetu. Od samega začetka leta 1828 znamka ponosno izdeluje vse svoje izdelke izključno le v Franciji in je povezana zlasti z dvema mestoma. V zogodovinkem mestu Chartres nastaja dekorativna in premijska kozmetika in v kraju Orphin popolne dišave Guerlain. Obe lokaciji povezuje ne samo tradicija, temveč tudi umetniški know-how in prefinjene tehnologije.

Vse se je začelo pri kemiku in inovatorju Pierre-François P. Guerlainu, ki je blagovni znamki vdahnil življenje in je vanjo vložil ves svoj talent. Kmalu je dobil prijaznost pariškega visokega plemstva in v polovici 19. stoletja je njegovo ime zvenelo v vseh modnih krogih. Parfum Guerlain je postal pojem in ikona in danes je na vrhuncu v svetu dišav že skoraj 200 let. Guerlain kozmetika skriva tudi številne uspešnice, med katerimi so najbolj znani biseri Guerlain Météorites, ki bodo resnični dragulj v vaši kozmetični opremi.

Recenzija Guerlain Guerlain Homme

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!