GUERLAIN Terracotta Skin Highlighting Stick osvetljevalec v paličici

GUERLAIN Terracotta Skin Highlighting Stick osvetljevalec v paličici
GUERLAIN Terracotta Skin Highlighting Stick osvetljevalec v paličici
Brezplačna dostava
odtenek Nude 11 g
32,70

Koda: GUR11120 | Na zalogi
1
DPD
petek 5. 3. 2021

Opis izdelka GUERLAIN Terracotta Skin Highlighting Stick
Lastnosti

Kot sončni žarki, skriti v paličico. Osvetljevalec Guerlain Terracotta Skin Highlighting Stick vašo kožo posvetli z eno potezo in ji da zdrav in svež videz. Kadarkoli in kjerkoli – po zaslugi praktičnega pakiranja je osvetljevalec odličen za v vsako torbico.

Lastnosti:

  • z eno potezo čudovite posvetli kožo
  • enostaven in hiter nanos – kadarkoli in kjerkoli
  • kožo ohranja navlaženo 6 ur
  • odporen na vlago in spremembe temperature
  • koži daje svež videz

Dišava:
Osvetljevalec Guerlain Terracotta Skin Highlighting Stick je izjemen zaradi čudovite dišave, ki prebudi vaše čute. Zgornji toni dišavne sestave odkrivajo radostno in sijočo vzajemnost cveta pomarančevca in eksotičnega sadja. Srčne note so posvečene tonom jasmina in dišeče kanange ter gardenije. Vanilja, ki se meša z lesnimi toni, daje tej legendarni dišavi njen značaj in skrivnostnost.

Sestava:

  • bisernati delčki – vidno posvetlijo kožo
  • izvleček jojobe – kožo vlaži

Navodilo za uporabo:
Osvetljevalec nanesite na predele, ki jih želite posvetliti – na lične kosti, na konico nosu, pod obrvi in nad rob zgornje ustnice. Nato ga s pomočjo prstov razmažite.

Lastnosti

Konsistenca
toga
Učinek
posvetlitveni

O blagovni znamki GUERLAIN

Brezčasno znanje in izkušnje, stalne raziskave, inovacije in izpopolnjevanja, pogumni ustvarjalci, legendarni izdelki in kultura lepote kot simbol blagovne znamke. Vse to predstavlja prestižna parfumska hiša Guerlain, katere zgodovina sega daleč v leto 1828.

Že od vsega začetka Guerlain parfume in kozmetiko izdeluje v Franciji. Pri proizvodnji kombinira umetnost obrtništva, vrhunske tehnologije in okoljevarstveno ter družbeno odgovornosti. Ekipe v Guerlainu dan za dnem delajo na razvoju prestižne, a hkrati vzdrževalne kozmetike – v imenu lepote, narave in našega planeta. Zahvaljujoč  dragocenim znanju in izkušnjam je Guerlain prejel priznanje „Living Heritage Company“, ki ga podeljuje francosko ministrstvo za gospodarstvo in industrijo.

V 190 letih je Guerlain v svojo zbirko dodal 1100 dišav. Peto generacijo Guerlain predstavlja Thierry Wasser, ki na svojih potovanjih po svetu išče najbolj dragocene naravne sestavine za proizvodnjo prestižnih dišav – vedno s spoštovanjem do lokalnih prebivalcev in narave.

Preučite široko ponudbo izdelkov Guerlain – od dišav Mon Guerlain, L’Homme Idéal in Aqua Allegoria do ličil L’Essentiel Foundation, bronzerja Terracotta ali legendarnega pudrastega bisera Météorites.

Recenzija GUERLAIN Terracotta Skin Highlighting Stick