Guerlain Habit Rouge L'Eautoaletna voda za moške

Guerlain Habit Rouge L'Eau toaletna voda za moške
Guerlain Habit Rouge L'Eau toaletna voda za moške
50 ml
36,10

Koda: GUR1253 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Guerlain Habit Rouge L'Eau toaletna voda za moške
| 1 kos | 36,10
DPD
ponedeljek 23. 9. 2019

Opis parfuma Guerlain Habit Rouge L'Eau

Toaletna voda Guerlain Habit Rouge L'Eau je izrazito možata dišava, ki vam bo povečala samozavest v kateremkoli delu dneva.

  • orientalska dišava
  • za sodobnega samozavestnega moškega
  • za vsakdanjo uporabo, pa tudi za posebne priložnosti

Sestava

Sestava
grenka pomaranča, jasmin, lešnik, pačuli, vanilija, zelene note
Vrsta dišave
orientalske

O blagovni znamki Guerlain

Francoska parfumska hiša Guerlain se ukvarja z lepoto in ustvarjalnostjo že skoraj dve stoletji in sodi med najstarejše in najbolj slavne na svetu. Od samega začetka leta 1828 znamka ponosno izdeluje vse svoje izdelke izključno le v Franciji in je povezana zlasti z dvema mestoma. V zogodovinkem mestu Chartres nastaja dekorativna in premijska kozmetika in v kraju Orphin popolne dišave Guerlain. Obe lokaciji povezuje ne samo tradicija, temveč tudi umetniški know-how in prefinjene tehnologije.

Vse se je začelo pri kemiku in inovatorju Pierre-François P. Guerlainu, ki je blagovni znamki vdahnil življenje in je vanjo vložil ves svoj talent. Kmalu je dobil prijaznost pariškega visokega plemstva in v polovici 19. stoletja je njegovo ime zvenelo v vseh modnih krogih. Parfum Guerlain je postal pojem in ikona in danes je na vrhuncu v svetu dišav že skoraj 200 let. Guerlain kozmetika skriva tudi številne uspešnice, med katerimi so najbolj znani biseri Guerlain Météorites, ki bodo resnični dragulj v vaši kozmetični opremi.

Recenzija Guerlain Habit Rouge L'Eau

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!