Guerlain Homme Intenseparfumska voda za moške

2×
Guerlain Homme Intense parfumska voda za moške 80 ml
Guerlain Homme Intense parfumska voda za moške 80 ml
80 ml

Koda: GUR0035 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Darilo za vas
Ob nakupu nad 50 € lahko v košarici izberete izmed 12 odličnih izdelkov.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas

Opis parfuma Guerlain Homme Intense

Parfumska voda Guerlain Homme Intense je izrazito možata dišava, ki vam bo povečala samozavest v kateremkoli delu dneva.

  • lesna aromatična dišava
  • začinjena dišava
  • za sodobnega pustolovca
  • za vsakdanjo uporabo, pa tudi za posebne priložnosti

Sestava

Zgornje note
meta, rabarbara, rum
Bazne note
cedra, pačuli, vetiver
Vrsta dišave
aromatične, lesne

O blagovni znamki Guerlain

Francoska parfumska hiša Guerlain se ukvarja z lepoto in ustvarjalnostjo že skoraj dve stoletji in sodi med najstarejše in najbolj slavne na svetu. Od samega začetka leta 1828 znamka ponosno izdeluje vse svoje izdelke izključno le v Franciji in je povezana zlasti z dvema mestoma. V zogodovinkem mestu Chartres nastaja dekorativna in premijska kozmetika in v kraju Orphin popolne dišave Guerlain. Obe lokaciji povezuje ne samo tradicija, temveč tudi umetniški know-how in prefinjene tehnologije.

Vse se je začelo pri kemiku in inovatorju Pierre-François P. Guerlainu, ki je blagovni znamki vdahnil življenje in je vanjo vložil ves svoj talent. Kmalu je dobil prijaznost pariškega visokega plemstva in v polovici 19. stoletja je njegovo ime zvenelo v vseh modnih krogih. Parfum Guerlain je postal pojem in ikona in danes je na vrhuncu v svetu dišav že skoraj 200 let. Guerlain kozmetika skriva tudi številne uspešnice, med katerimi so najbolj znani biseri Guerlain Météorites, ki bodo resnični dragulj v vaši kozmetični opremi.

Recenzija Guerlain Homme Intense

5.0
2
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis