Guerlain Homme L'Eau Boisée

toaletna voda za moške 100 ml

Guerlain Homme L'Eau Boisée toaletna voda za moške 100 ml
Guerlain Homme L'Eau Boisée toaletna voda za moške 100 ml
100 ml
48,50

Koda: GUR10186 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
torek 27. 8. 2019
Guerlain Homme L'Eau Boisée
100 ml | 48,50

Opis parfuma Guerlain Homme L'Eau Boisée

Toaletna voda Guerlain Homme L'Eau Boisée je izrazito možata dišava, ki vam bo povečala samozavest v kateremkoli delu dneva.

  • lesna dišava
  • za elegantnega moškega
  • za vsakdanjo uporabo, pa tudi za posebne priložnosti

Sestava

Sestava
krvomočnica, les, limeta, meta, mošus, rum, trava, vetiver
Vrsta dišave
cipresne, lesne

O blagovni znamki Guerlain

Francoska parfumska hiša Guerlain se ukvarja z lepoto in ustvarjalnostjo že skoraj dve stoletji in sodi med najstarejše in najbolj slavne na svetu. Od samega začetka leta 1828 znamka ponosno izdeluje vse svoje izdelke izključno le v Franciji in je povezana zlasti z dvema mestoma. V zogodovinkem mestu Chartres nastaja dekorativna in premijska kozmetika in v kraju Orphin popolne dišave Guerlain. Obe lokaciji povezuje ne samo tradicija, temveč tudi umetniški know-how in prefinjene tehnologije.

Vse se je začelo pri kemiku in inovatorju Pierre-François P. Guerlainu, ki je blagovni znamki vdahnil življenje in je vanjo vložil ves svoj talent. Kmalu je dobil prijaznost pariškega visokega plemstva in v polovici 19. stoletja je njegovo ime zvenelo v vseh modnih krogih. Parfum Guerlain je postal pojem in ikona in danes je na vrhuncu v svetu dišav že skoraj 200 let. Guerlain kozmetika skriva tudi številne uspešnice, med katerimi so najbolj znani biseri Guerlain Météorites, ki bodo resnični dragulj v vaši kozmetični opremi.

Recenzija Guerlain Homme L'Eau Boisée

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!