Guerlain Idylle Eau Sublime

toaletna voda za ženske 100 ml

Guerlain Idylle Eau Sublime toaletna voda za ženske 100 ml
Guerlain Idylle Eau Sublime toaletna voda za ženske 100 ml
100 ml

Koda: GUR0063 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

Guerlain Idylle Eau Sublime
100 ml

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

Opis parfuma Guerlain Idylle Eau Sublime

Guerlain Idylle Eau Sublime je cvetlična dišava. Je popolnoma sveža in lahka. V sebi ima esenco vode. Torej je tudi po tej plati zanesljivo svežilna. Hkrati v sebi skriva božajočo mehkost in nežnost cvetnih listov. Zna torej biti tudi nežno grelna.Gre zaidelano dišavo za celoletno uporabo. Osvežila bo v sijoči poletni vročini innežno pobožala po duši tudi ob slabem vremenu. Idylle Eau Sublime je prišla na trg leta 2011 in gre za nežnejšo različico klasičnega parfuma Guerlain, Idylle.

V celotni kompoziciji dišave prevladuje popolna in prečudovita vrtnica. Tej dajejo na začetku svežo slastnost sadne esence ličija. Postopoma pa ta nežna sladkost prehaja v skrivnostne in omamne vonje, kijih tvori kombinacija vrtnice injasmina. Postopoma se razkriva še vrtnica,ki je neverjetno čutna in zapeljiva. In to zahvaljujoč tonom pačulija in mošusa.

Dišava Idylle Eau Sublime deluje neverjetno nežno in krhko. V sebi ima nežnost in klasično lepoto vrtnice. Dišava tako zna biti sveža in privlačna kot vrtnica, ki so jo prekrile kapljice rose. Tako je lahko tudi lahka in nežna. Hkrati v sebi toaletna voda Idylle Eau Sublime skriva tudi gorečo strast in hrepenenje, ki ju vrtnica tako dobro pooseblja. Ta dišava je esenca ljubezni. Ljubezni, ki traja, je nežno lepa in vrela hkrati.

Za ženske polne spontanih čustev je ta dišava kot ustvarjena. Poudarila bo njihovo sposobnost vživeti se v drugega in ga razumeti. Te ženske so neverjetno pogumne, ljubijo polno in jih ni strah pokazati svojih čustev. So resnično imenitne in vredne vsakega občudovanja. In tudi povsem neuprljive, in to zahvaljujoč Idylle Eau Sublime.

Ta toaletna voda bo odličen dodatek za dnevno in večernje nošenje. Primerna bo predvsem za neformalne priložnosti. Zahvaljujoč svoji svežini je to idealna dišava za popestritev vsakega prostega trenutka. Je torej primerna za nakupe, za družinske obiske ali izlete. Uporabnica se bo z njo odlično počutila tudi na vsakem družabnem dogodku. Dišava Idylle Eau Sublime vas ne bo razočarala niti na večerni zabavi ali praznovanju.

Sestava

Zgornje note
liči, vrtnica
Srčne note
breskev, jasmin
Bazne note
mošus, pačuli
Vrsta dišave
cipresne, cvetlične

O blagovni znamki Guerlain

Francoska parfumska hiša Guerlain se ukvarja z lepoto in ustvarjalnostjo že skoraj dve stoletji in sodi med najstarejše in najbolj slavne na svetu. Od samega začetka leta 1828 znamka ponosno izdeluje vse svoje izdelke izključno le v Franciji in je povezana zlasti z dvema mestoma. V zogodovinkem mestu Chartres nastaja dekorativna in premijska kozmetika in v kraju Orphin popolne dišave Guerlain. Obe lokaciji povezuje ne samo tradicija, temveč tudi umetniški know-how in prefinjene tehnologije.

Vse se je začelo pri kemiku in inovatorju Pierre-François P. Guerlainu, ki je blagovni znamki vdahnil življenje in je vanjo vložil ves svoj talent. Kmalu je dobil prijaznost pariškega visokega plemstva in v polovici 19. stoletja je njegovo ime zvenelo v vseh modnih krogih. Parfum Guerlain je postal pojem in ikona in danes je na vrhuncu v svetu dišav že skoraj 200 let. Guerlain kozmetika skriva tudi številne uspešnice, med katerimi so najbolj znani biseri Guerlain Météorites, ki bodo resnični dragulj v vaši kozmetični opremi.

Recenzija Guerlain Idylle Eau Sublime

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!