Guerlain Idylle

parfumska voda za ženske 100 ml

2×
Guerlain Idylle parfumska voda za ženske 100 ml
Guerlain Idylle parfumska voda za ženske 100 ml
Guerlain Idylle parfumska voda za ženske 100 ml
Guerlain Idylle parfumska voda za ženske 100 ml
140,00

Prihranite 47%
100 ml
74,10

Koda: GUR0050 | Več kot 20 kosov na zalogi

Izdelek ima lahko drugačno embalažo od tiste, ki je na sliki.

kos
DPD
torek 28. 5. 2019
Guerlain Idylle
100 ml | 74,10

Opis parfuma Guerlain Idylle

Guerlain Idylle je novi ženski parfum iz leta 2009. Parfum odlično zadene prefinjen okus in zahtevnost Francozinj. Francija je namreč kraj, od koder ta dišava prihaja. Francija kot dežela prelepih žensk, mode, prestižnih parfumov, ljubezni in romantičnih trenutkov.

Parfum s seboj prinaša nežen in čuten šopek rož, poln ljubezni. Magična cvetlična dišava poudarja lepoto lilije, frezije, španskega bezga, potonike in jasmina. Vse je izpostavljeno s kapljico pačulija in z zapeljivim mošusom, ki dajejo tej sicer nežni in nedolžni dišavi seksapil.

Nespregledljiv zlat dizajn stekleničke v obliki bleščeče dežne kaplje v sebi skriva napitek poln ljubezni, seksapila in modernega duha. Primeren je za zahtevnejše romantične ženske s smislom za modo in stil. Vse to ima nova dišava Guerlain Idylle.

Sestava

Zgornje note
frezija, liči, malina, tinktura vrtnice
Srčne note
jasmin, lilija, potonika, šmarnica, španski bezeg
Bazne note
mošus, pačuli
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Guerlain

Francoska parfumska hiša Guerlain se ukvarja z lepoto in ustvarjalnostjo že skoraj dve stoletji in sodi med najstarejše in najbolj slavne na svetu. Od samega začetka leta 1828 znamka ponosno izdeluje vse svoje izdelke izključno le v Franciji in je povezana zlasti z dvema mestoma. V zogodovinkem mestu Chartres nastaja dekorativna in premijska kozmetika in v kraju Orphin popolne dišave Guerlain. Obe lokaciji povezuje ne samo tradicija, temveč tudi umetniški know-how in prefinjene tehnologije.

Vse se je začelo pri kemiku in inovatorju Pierre-François P. Guerlainu, ki je blagovni znamki vdahnil življenje in je vanjo vložil ves svoj talent. Kmalu je dobil prijaznost pariškega visokega plemstva in v polovici 19. stoletja je njegovo ime zvenelo v vseh modnih krogih. Parfum Guerlain je postal pojem in ikona in danes je na vrhuncu v svetu dišav že skoraj 200 let. Guerlain kozmetika skriva tudi številne uspešnice, med katerimi so najbolj znani biseri Guerlain Météorites, ki bodo resnični dragulj v vaši kozmetični opremi.

Ocena Guerlain Idylle

Dodajte novo recenzijo

5.0
2 ocena
2
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis