Guerlain Insolence (2008)parfumska voda za ženske

Guerlain Insolence (2008) parfumska voda za ženske
Guerlain Insolence (2008) parfumska voda za ženske
30 ml

Koda: GUR0548 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis parfuma Guerlain Insolence (2008)
Sestava

Guerlain Insolence parfumska voda je cvetlično-sadna famozna dišava. Je plešoča snežinka na plutajočem oblačku, je nenehen val smeha, zapeljiv pogled in igra naših misli. Je tako drugačnain hkrati tako lepa, edinstvena in nevsakdanja. Je združitev čiste popolnosti, prefinjene lepote in elegance. Z veseljem jo boste nosili v mesecih, zaplavljenih s soncem, a tudi v zimskih večerih bo postala izvirna družba, od katere se ne boste hoteli ločiti.

To je plešoča lepotica, ki se prepušča zgornjim tonom limone, bergamotke in maline. V samem srcu te parfumske vode so skriti toni vrtnice in vijolice. V osnovitoaletne vode Guerlain Insolence so skrite esence irisa, tonke in mošusa. Vanjo se bodo zaljubile vse ženske, ki ljubijo nevsakdanje sladke dišave. Najbolj bodo zaplesale esence vijolic, ki spominjajo na okus sladkih bonbonov z malinovim priokusom, ki vas bo ponesel v raj, poln sladke skušnjave in prestiža. Dišava je namenjena ženskam z osupljivim hrepenenjem po spoznanju in takim, ki se ne bojijo življenjskih pasti in skušnjav.

Parfumska voda Guerlain Insolence je namenjena pogumnim ženskam. To je presenečenje za mnoge občudovalce, saj nenehno provocira. Obraz tega posebnega parfuma je postala svetovno znana igralka Hilary Swank. Je delo pravih mojstrov v svojem poklicu, kar ta dragulj le še potrjuje. Steklenička, v kateri so esence vključene, je pravi prestiž, ki vas bo očaral, vi pa se boste dbesedno zaljubili. Tudi moški vam bodo podlegli. Naročite si parfumsko vodo pri nas v internetni trgivini in postanite moderna ženska, ki daje pravo smer v svetu dišav in parfumov. Verjemite, da vam bodo tudi moški podlegli.

Parfumska voda je prišla na trg leta 2006.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
malina, rdeče jagodičje, bergamotka, limona
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
vrtnica, vijolica, cvet pomarančevca
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
fižol tonka, perunika, mošus, smola, sandalovina
Vrsta dišave
sadne, cvetlične

O blagovni znamki Guerlain

Francoska parfumerija Guerlain živi z lepoto in ustvarjalnostjo že skoraj dve stoletji in s tem spada med najstarejše in najslavnejše na svetu. Od samega začetka leta 1828 ta blagovna znamka ponosno izdeluje vse svoje izdelke izključno v Franciji in je povezana predvsem z dvema mestoma. V zgodovinskem mestu Chartres nastajajo Guerlain ličila in vrhunska kozmetika, v kraju Orphin pa se rojevajo popolne Guerlain dišave. Obe lokaciji povezuje ne le tradicija, temveč tudi umetniško znanje in izpopolnjene tehnologije.

Vse se je začelo pri kemiku in inovatorju Pierre-François P. Guerlaina, ki je blagovni znamki vdihnil življenje in je vanjo vložil ves svoj talent. Kmalu je požel priznanje pariškega visokega plemstva in sredi 19. stoletja se je njegovo ime pojavljalo v vseh modnih krogih. Parfum Guerlain je postal pojem in ikona in danes sije v svetu dišav že skoraj 200 let. Kozmetika Guerlain skriva tudi mnogo draguljev, med njimi bodo tonirane kroglice za obraz Guerlain Météorites pravi zaklad vaše kozmetične opreme.

Recenzija Guerlain Insolence (2008)