Guerlain La Petite Robe Noire

gel za prhanje za ženske 200 ml

Guerlain La Petite Robe Noire gel za prhanje za ženske 200 ml
Guerlain La Petite Robe Noire gel za prhanje za ženske 200 ml
49,00

Prihranite 12%
gel za prhanje za ženske 200 ml
42,90

Koda: GUR0770 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
torek 27. 8. 2019
Guerlain La Petite Robe Noire
gel za prhanje za ženske 200 ml | 42,90

Opis parfuma Guerlain La Petite Robe Noire

Gel za prhanje Guerlain La Petite Robe Noire La Petite Robe Noire odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Doda svežino, koži pa mehkost in polno dišavo, kar spodbudi čute ter povečuje samozavest. Tako vsako tuširanje postane enkratno doživetje.

O blagovni znamki Guerlain

Francoska parfumska hiša Guerlain se ukvarja z lepoto in ustvarjalnostjo že skoraj dve stoletji in sodi med najstarejše in najbolj slavne na svetu. Od samega začetka leta 1828 znamka ponosno izdeluje vse svoje izdelke izključno le v Franciji in je povezana zlasti z dvema mestoma. V zogodovinkem mestu Chartres nastaja dekorativna in premijska kozmetika in v kraju Orphin popolne dišave Guerlain. Obe lokaciji povezuje ne samo tradicija, temveč tudi umetniški know-how in prefinjene tehnologije.

Vse se je začelo pri kemiku in inovatorju Pierre-François P. Guerlainu, ki je blagovni znamki vdahnil življenje in je vanjo vložil ves svoj talent. Kmalu je dobil prijaznost pariškega visokega plemstva in v polovici 19. stoletja je njegovo ime zvenelo v vseh modnih krogih. Parfum Guerlain je postal pojem in ikona in danes je na vrhuncu v svetu dišav že skoraj 200 let. Guerlain kozmetika skriva tudi številne uspešnice, med katerimi so najbolj znani biseri Guerlain Météorites, ki bodo resnični dragulj v vaši kozmetični opremi.

Recenzija Guerlain La Petite Robe Noire

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!