Guerlain La Petite Robe Noire

parfumska voda za ženske 100 ml

3×
Guerlain La Petite Robe Noire parfumska voda za ženske 100 ml
Guerlain La Petite Robe Noire parfumska voda za ženske 100 ml
137,00

Prihranite 53%
100 ml
64,20

Koda: GUR0282 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 22. 8. 2019
Guerlain La Petite Robe Noire
100 ml | 64,20

Opis parfuma Guerlain La Petite Robe Noire

Guerlain La Petite Robe Noire je luksuzna dišava za ženske, ki hočejo izjemno delovati na svojo okolico. Spada med bolj sladke, izbrane dišave, ki so primerne za bolj hladne dneve. Parfumsko vodo La Petite Robe Noire lahko nosite ob vseh nenavadnih dogodkih svojega življenja.

Blagovna znamka Guerlain je ustvarila resnični dragulj med ženskimi dišavami. Zgornje note predstavljajo izrazito sveža bergamotka, okusni mandelj, kisla češnja in vitalni črni ribez. V srcu boste vohali sladko vrtnico, blagodejni čaj in delikatni sladki koren. V zelo posrečenem zaključku prevladuje okusna vanilja, ki v sebi meša prijetni janež, fižol tonka, intenzivni pačuli in posebni iris.

Blagovna znamka Guerlain je ustvarila resnični dragulj med ženskimi dišavami.

Sestava

Zgornje note
bergamotka, češnja, mandelj, ribez
Srčne note
čaj, sladki koren, vrtnica
Bazne note
janež, pačuli, perunika, vanilija
Vrsta dišave
orientalske

O blagovni znamki Guerlain

Francoska parfumska hiša Guerlain se ukvarja z lepoto in ustvarjalnostjo že skoraj dve stoletji in sodi med najstarejše in najbolj slavne na svetu. Od samega začetka leta 1828 znamka ponosno izdeluje vse svoje izdelke izključno le v Franciji in je povezana zlasti z dvema mestoma. V zogodovinkem mestu Chartres nastaja dekorativna in premijska kozmetika in v kraju Orphin popolne dišave Guerlain. Obe lokaciji povezuje ne samo tradicija, temveč tudi umetniški know-how in prefinjene tehnologije.

Vse se je začelo pri kemiku in inovatorju Pierre-François P. Guerlainu, ki je blagovni znamki vdahnil življenje in je vanjo vložil ves svoj talent. Kmalu je dobil prijaznost pariškega visokega plemstva in v polovici 19. stoletja je njegovo ime zvenelo v vseh modnih krogih. Parfum Guerlain je postal pojem in ikona in danes je na vrhuncu v svetu dišav že skoraj 200 let. Guerlain kozmetika skriva tudi številne uspešnice, med katerimi so najbolj znani biseri Guerlain Météorites, ki bodo resnični dragulj v vaši kozmetični opremi.

Recenzija Guerlain La Petite Robe Noire

Dodajte novo recenzijo

5.0
3 ocena
3
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis