Guerlain La Petite Robe Noire

parfumirana negovalna šminka

Guerlain La Petite Robe Noire parfumirana negovalna šminka
Guerlain La Petite Robe Noire parfumirana negovalna šminka
Guerlain La Petite Robe Noire parfumirana negovalna šminka
odtenek 001 My First Lipstick 2,8 g
23,50

Koda: GUR1859 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
torek, 19. 2. 2019
Guerlain La Petite Robe Noire
odtenek 001 My First Lipstick 2,8 g | 23,50

Opis kozmetike Guerlain La Petite Robe NoireOpis:

Parfumirana negovalna šminka La Petite Robe Noire Deliciously Shiny Lip Colour iz portfelja legendarne francoske blagovne znamke Guerlain doda ustnicam nepremagljivo lepoto. Guerlain la Petite Robe Noire je vrhunska, kakovostna šminka, ki ustnicam zagotovi dolgotrajno obstojnost barve v želenem odtenku in zahvaljujoč luksuzni sestavi hkrati neguje nežno kožo ustnic. Inovativna, lahka tekstura in možnost plastenja zaradi tankega filma omogočata izbrati med naravnim ali bolj izrazitim ličenjem in hkrati ohraniti voljnost in udoben občutek ustnic. Nezamenljiv cvetličen vonj šminke zapeljuje k poljubljanju.

Učinki:

  • ustnicam dodaja živo barvo in visok sijaj
  • neguje, spodbuja voljnost ustnic
  • omogoča izbiro intenzitete ličenja
  • čutno diši po bergamotki, malini in vrtnici

Sestava:

  • mešanica izbranih olj
  • posebni „POP“ pigmenti
  • smola, ki spodbuja sijaj

Navodilo za uporabo:

Na ustnice nanesite eno plast šminke za rahlo obarvan pridih ali tri plasti za izrazit odtenek.

O blagovni znamki Guerlain

Francoska parfumska hiša Guerlain se ukvarja z lepoto in ustvarjalnostjo že skoraj dve stoletji in sodi med najstarejše in najbolj slavne na svetu. Od samega začetka leta 1828 znamka ponosno izdeluje vse svoje izdelke izključno le v Franciji in je povezana zlasti z dvema mestoma. V zogodovinkem mestu Chartres nastaja dekorativna in premijska kozmetika in v kraju Orphin popolne dišave Guerlain. Obe lokaciji povezuje ne samo tradicija, temveč tudi umetniški know-how in prefinjene tehnologije.

Vse se je začelo pri kemiku in inovatorju Pierre-François P. Guerlainu, ki je blagovni znamki vdahnil življenje in je vanjo vložil ves svoj talent. Kmalu je dobil prijaznost pariškega visokega plemstva in v polovici 19. stoletja je njegovo ime zvenelo v vseh modnih krogih. Parfum Guerlain je postal pojem in ikona in danes je na vrhuncu v svetu dišav že skoraj 200 let. Guerlain kozmetika skriva tudi številne uspešnice, med katerimi so najbolj znani biseri Guerlain Météorites, ki bodo resnični dragulj v vaši kozmetični opremi.

free delivery