Guerlain La Petite Robe Noire

deo sprej za ženske 100 ml

Guerlain La Petite Robe Noire deo sprej za ženske 100 ml
Guerlain La Petite Robe Noire deo sprej za ženske 100 ml
deo sprej za ženske 100 ml
42,10

Koda: GUR0608 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 22. 8. 2019
Guerlain La Petite Robe Noire
deo sprej za ženske 100 ml | 42,10

Opis parfuma Guerlain La Petite Robe Noire

Odišavljen deo sprej Guerlain La Petite Robe Noire La Petite Robe Noire je odličen dodatek k dišavi iz iste linije. Učinkovito se bori proti neželenemu potenju, neguje kožo pod pazduho in jo hkrati lepo odišavi ter osveži za več ur.

O blagovni znamki Guerlain

Francoska parfumska hiša Guerlain se ukvarja z lepoto in ustvarjalnostjo že skoraj dve stoletji in sodi med najstarejše in najbolj slavne na svetu. Od samega začetka leta 1828 znamka ponosno izdeluje vse svoje izdelke izključno le v Franciji in je povezana zlasti z dvema mestoma. V zogodovinkem mestu Chartres nastaja dekorativna in premijska kozmetika in v kraju Orphin popolne dišave Guerlain. Obe lokaciji povezuje ne samo tradicija, temveč tudi umetniški know-how in prefinjene tehnologije.

Vse se je začelo pri kemiku in inovatorju Pierre-François P. Guerlainu, ki je blagovni znamki vdahnil življenje in je vanjo vložil ves svoj talent. Kmalu je dobil prijaznost pariškega visokega plemstva in v polovici 19. stoletja je njegovo ime zvenelo v vseh modnih krogih. Parfum Guerlain je postal pojem in ikona in danes je na vrhuncu v svetu dišav že skoraj 200 let. Guerlain kozmetika skriva tudi številne uspešnice, med katerimi so najbolj znani biseri Guerlain Météorites, ki bodo resnični dragulj v vaši kozmetični opremi.

Recenzija Guerlain La Petite Robe Noire

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!