Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Hippie-Chic Légère

parfumska voda za ženske 100 ml

Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Hippie-Chic Légère parfumska voda za ženske 100 ml
Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Hippie-Chic Légère parfumska voda za ženske 100 ml
100 ml
86,40

Koda: GUR3303 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
Darilo za vas
Izberite si v košarici svoje darilo za potovanja ob nakupu nad 40 €
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
sreda 28. 8. 2019
Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Hippie-Chic Légère
100 ml | 86,40

Opis parfuma Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Hippie-Chic Légère

Parfumska voda Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Hippie-Chic Légère je ženska stilska dišava, katere radostna aroma za vas postane vabilo na novo pustolovščino.

  • cvetlično-sadna dišava
  • za elegantne ženske, ki imajo stil
  • primerna za vsakodnevno nošenje

Sestava dišave
Dišavna sestava se odpira z iskrivimi akordi vrtnične vode, nežnimi višnjami in rahlo grenkimi mandeljni. Čuten vonj vrtnic se pojavi tudi v samem srcu parfumske vode, kjer ga dopolnjuje okusen črni čaj. Sladko igrivosti dišave v zaključku poudarjajo toni tonka fižola in eksotičnega pačulija.

Zgodba dišave
Za nastanek te dišave so bile uporabljene vrtnice, trgane ob zori, ki celotno kompozicijo poživljajo in razjasnjujejo. Parfumska voda Ma Robe Hippie-Chic Légère je del uspešne kolekcije La Petite Robe Noire, pod nastankom katere je podpisan parfumerist Thierry Wasser.

Sestava

Zgornje note
mandelj, višnja, vrtnična voda
Srčne note
črni čaj, vrtnica
Bazne note
fižol tonka, pačuli
Vrsta dišave
cvetlične, sadne

O blagovni znamki Guerlain

Francoska parfumska hiša Guerlain se ukvarja z lepoto in ustvarjalnostjo že skoraj dve stoletji in sodi med najstarejše in najbolj slavne na svetu. Od samega začetka leta 1828 znamka ponosno izdeluje vse svoje izdelke izključno le v Franciji in je povezana zlasti z dvema mestoma. V zogodovinkem mestu Chartres nastaja dekorativna in premijska kozmetika in v kraju Orphin popolne dišave Guerlain. Obe lokaciji povezuje ne samo tradicija, temveč tudi umetniški know-how in prefinjene tehnologije.

Vse se je začelo pri kemiku in inovatorju Pierre-François P. Guerlainu, ki je blagovni znamki vdahnil življenje in je vanjo vložil ves svoj talent. Kmalu je dobil prijaznost pariškega visokega plemstva in v polovici 19. stoletja je njegovo ime zvenelo v vseh modnih krogih. Parfum Guerlain je postal pojem in ikona in danes je na vrhuncu v svetu dišav že skoraj 200 let. Guerlain kozmetika skriva tudi številne uspešnice, med katerimi so najbolj znani biseri Guerlain Météorites, ki bodo resnični dragulj v vaši kozmetični opremi.

Recenzija Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Hippie-Chic Légère

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!