Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Hippie-Chic Légèreparfumska voda za ženske

Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Hippie-Chic Légère parfumska voda za ženske
Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Hippie-Chic Légère parfumska voda za ženske
100 ml
51,22

Koda: GUR3303 | Na zalogi
1
DPD
torek 31. 3. 2020

Opis parfuma Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Hippie-Chic Légère
Sestava

Parfumska voda Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Hippie-Chic Légère je ženska stilska dišava, katere radostna aroma za vas postane vabilo na novo pustolovščino.

  • cvetlično-sadna dišava
  • za elegantne ženske, ki imajo stil
  • primerna za vsakodnevno nošenje

Sestava dišave
Dišavna sestava se odpira z iskrivimi akordi vrtnične vode, nežnimi višnjami in rahlo grenkimi mandeljni. Čuten vonj vrtnic se pojavi tudi v samem srcu parfumske vode, kjer ga dopolnjuje okusen črni čaj. Sladko igrivosti dišave v zaključku poudarjajo toni tonka fižola in eksotičnega pačulija.

Zgodba dišave
Za nastanek te dišave so bile uporabljene vrtnice, trgane ob zori, ki celotno kompozicijo poživljajo in razjasnjujejo. Parfumska voda Ma Robe Hippie-Chic Légère je del uspešne kolekcije La Petite Robe Noire, pod nastankom katere je podpisan parfumerist Thierry Wasser.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
višnja, mandelj, vrtnična voda
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
vrtnica, črni čaj
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
fižol tonka, pačuli
Vrsta dišave
sadne, cvetlične

O blagovni znamki Guerlain

Francoska parfumerija Guerlain živi z lepoto in ustvarjalnostjo že skoraj dve stoletji in s tem spada med najstarejše in najslavnejše na svetu. Od samega začetka leta 1828 ta blagovna znamka ponosno izdeluje vse svoje izdelke izključno v Franciji in je povezana predvsem z dvema mestoma. V zgodovinskem mestu Chartres nastajajo Guerlain ličila in vrhunska kozmetika, v kraju Orphin pa se rojevajo popolne Guerlain dišave. Obe lokaciji povezuje ne le tradicija, temveč tudi umetniško znanje in izpopolnjene tehnologije.

Vse se je začelo pri kemiku in inovatorju Pierre-François P. Guerlaina, ki je blagovni znamki vdihnil življenje in je vanjo vložil ves svoj talent. Kmalu je požel priznanje pariškega visokega plemstva in sredi 19. stoletja se je njegovo ime pojavljalo v vseh modnih krogih. Parfum Guerlain je postal pojem in ikona in danes sije v svetu dišav že skoraj 200 let. Kozmetika Guerlain skriva tudi mnogo draguljev, med njimi bodo tonirane kroglice za obraz Guerlain Météorites pravi zaklad vaše kozmetične opreme.

Recenzija Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Hippie-Chic Légère