Guerlain L'Homme Idéal L'Intenseparfumska voda za moške

Guerlain L'Homme Idéal L'Intense parfumska voda za moške
Guerlain L'Homme Idéal L'Intense parfumska voda za moške
110,00

Prihranite 22%
100 ml
85,40

Koda: GUR03787 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Guerlain L'Homme Idéal L'Intense parfumska voda za moške
| 1 kos | 85,40
DPD
ponedeljek 23. 9. 2019

Opis parfuma Guerlain L'Homme Idéal L'Intense

Parfumska voda Guerlain L'Homme Idéal L'Intense je namenjena vsem, ki radi odkrivajo nove možnosti in želijo doživeti neponovljive trenutke polne vznemirjenja.

  • za individualističnega moškega
  • za uporabo vsak dan
  • predvsem za hladno vreme

Sestava

Zgornje note
poper
Srčne note
fižol tonka
Bazne note
dimni toni, vanilija
Vrsta dišave
lesne, orientalske, začimbne

O blagovni znamki Guerlain

Francoska parfumska hiša Guerlain se ukvarja z lepoto in ustvarjalnostjo že skoraj dve stoletji in sodi med najstarejše in najbolj slavne na svetu. Od samega začetka leta 1828 znamka ponosno izdeluje vse svoje izdelke izključno le v Franciji in je povezana zlasti z dvema mestoma. V zogodovinkem mestu Chartres nastaja dekorativna in premijska kozmetika in v kraju Orphin popolne dišave Guerlain. Obe lokaciji povezuje ne samo tradicija, temveč tudi umetniški know-how in prefinjene tehnologije.

Vse se je začelo pri kemiku in inovatorju Pierre-François P. Guerlainu, ki je blagovni znamki vdahnil življenje in je vanjo vložil ves svoj talent. Kmalu je dobil prijaznost pariškega visokega plemstva in v polovici 19. stoletja je njegovo ime zvenelo v vseh modnih krogih. Parfum Guerlain je postal pojem in ikona in danes je na vrhuncu v svetu dišav že skoraj 200 let. Guerlain kozmetika skriva tudi številne uspešnice, med katerimi so najbolj znani biseri Guerlain Météorites, ki bodo resnični dragulj v vaši kozmetični opremi.

Recenzija Guerlain L'Homme Idéal L'Intense

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!