Guerlain L'Homme Idéal Sporttoaletna voda za moške

Guerlain L'Homme Idéal Sport toaletna voda za moške
Guerlain L'Homme Idéal Sport toaletna voda za moške
98,00

Prihranite 51%
100 ml
48,40

Koda: GUR2998 | Na zalogi
1
DPD
sreda 29. 1. 2020
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Guerlain L'Homme Idéal Sport
Sestava

Guerlain L’Homme Ideal Sport je iskriva in osvežujoča toaletna voda s športnim nabojem, ki vam lahko pomaga premagati vsakodnevne izzive.

  • lesna dišava z vodnimi akordi
  • za dinamične moške
  • idealna za vsakodnevno nošenje

Sestava dišave
Vonjava se odpira z vzburljivimi toni mandlja, ki se združujejo z poživljajočimi akordi sveže bergamotke, citrone in začimb. Sveži vodni toni skupaj z jabolkom in nerolijem, ki ustvarjajo srce toaletne vode, dajejo dišavni sestavi presunljivo energijo. Osnova skriva čuten pačuli, intenziven kumarin in koren vetiverja.

Zgodba dišave
Toaletna voda Guerlain L’Homme Ideal Sport je bila zasnovana tako, da bi prebudila vaš atletski potencial. Njen moto se glasi: „Idealen moški je mit. Njegov vonj je resničnost.“ Dišava se je na trgu prvič pojavila leta 2017.

Sestava

Zgornje note
začimba, mandelj, bergamotka, citronovec
Srčne note
neroli, vodne note, jabolko
Bazne note
vetiver, pačuli, kumarin
Vrsta dišave
vodne, lesne

O blagovni znamki Guerlain

Francoska parfumerija Guerlain živi z lepoto in ustvarjalnostjo že skoraj dve stoletji in s tem spada med najstarejše in najslavnejše na svetu. Od samega začetka leta 1828 ta blagovna znamka ponosno izdeluje vse svoje izdelke izključno v Franciji in je povezana predvsem z dvema mestoma. V zgodovinskem mestu Chartres nastajajo Guerlain ličila in vrhunska kozmetika, v kraju Orphin pa se rojevajo popolne Guerlain dišave. Obe lokaciji povezuje ne le tradicija, temveč tudi umetniško znanje in izpopolnjene tehnologije.

Vse se je začelo pri kemiku in inovatorju Pierre-François P. Guerlaina, ki je blagovni znamki vdihnil življenje in je vanjo vložil ves svoj talent. Kmalu je požel priznanje pariškega visokega plemstva in sredi 19. stoletja se je njegovo ime pojavljalo v vseh modnih krogih. Parfum Guerlain je postal pojem in ikona in danes sije v svetu dišav že skoraj 200 let. Kozmetika Guerlain skriva tudi mnogo draguljev, med njimi bodo tonirane kroglice za obraz Guerlain Météorites pravi zaklad vaše kozmetične opreme.

Recenzija Guerlain L'Homme Idéal Sport