Guerlain L'Homme Idéal Sporttoaletna voda za moške

Guerlain L'Homme Idéal Sport toaletna voda za moške
Guerlain L'Homme Idéal Sport toaletna voda za moške
98,00

Prihranite 39%
100 ml
60,00

Koda: GUR2998 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Guerlain L'Homme Idéal Sport toaletna voda za moške
| 1 kos | 60,00
DPD
ponedeljek 21. 10. 2019
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Guerlain L'Homme Idéal Sport
Sestava

Guerlain L’Homme Ideal Sport je iskriva in osvežujoča toaletna voda s športnim nabojem, ki vam lahko pomaga premagati vsakodnevne izzive.

  • lesna dišava z vodnimi akordi
  • za dinamične moške
  • idealna za vsakodnevno nošenje

Sestava dišave
Vonjava se odpira z vzburljivimi toni mandlja, ki se združujejo z poživljajočimi akordi sveže bergamotke, citrone in začimb. Sveži vodni toni skupaj z jabolkom in nerolijem, ki ustvarjajo srce toaletne vode, dajejo dišavni sestavi presunljivo energijo. Osnova skriva čuten pačuli, intenziven kumarin in koren vetiverja.

Zgodba dišave
Toaletna voda Guerlain L’Homme Ideal Sport je bila zasnovana tako, da bi prebudila vaš atletski potencial. Njen moto se glasi: „Idealen moški je mit. Njegov vonj je resničnost.“ Dišava se je na trgu prvič pojavila leta 2017.

Sestava

Zgornje note
bergamotka, citronovec, mandelj, začimba
Srčne note
jabolko, neroli, vodne note
Bazne note
kumarin, pačuli, vetiver
Vrsta dišave
lesne, vodne

O blagovni znamki Guerlain

Francoska parfumska hiša Guerlain se ukvarja z lepoto in ustvarjalnostjo že skoraj dve stoletji in sodi med najstarejše in najbolj slavne na svetu. Od samega začetka leta 1828 znamka ponosno izdeluje vse svoje izdelke izključno le v Franciji in je povezana zlasti z dvema mestoma. V zogodovinkem mestu Chartres nastaja dekorativna in premijska kozmetika in v kraju Orphin popolne dišave Guerlain. Obe lokaciji povezuje ne samo tradicija, temveč tudi umetniški know-how in prefinjene tehnologije.

Vse se je začelo pri kemiku in inovatorju Pierre-François P. Guerlainu, ki je blagovni znamki vdahnil življenje in je vanjo vložil ves svoj talent. Kmalu je dobil prijaznost pariškega visokega plemstva in v polovici 19. stoletja je njegovo ime zvenelo v vseh modnih krogih. Parfum Guerlain je postal pojem in ikona in danes je na vrhuncu v svetu dišav že skoraj 200 let. Guerlain kozmetika skriva tudi številne uspešnice, med katerimi so najbolj znani biseri Guerlain Météorites, ki bodo resnični dragulj v vaši kozmetični opremi.

Recenzija Guerlain L'Homme Idéal Sport

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!