GUERLAIN L'Homme Idéaltoaletna voda za moške

3×
GUERLAIN L'Homme Idéal toaletna voda za moške
GUERLAIN L'Homme Idéal toaletna voda za moške
Brezplačna dostava
100 ml
64,40

Koda: GUR0982 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 24. 9. 2020

Opis parfuma GUERLAIN L'Homme Idéal
Sestava

Je idealen moški mit ali realnost? Vsaka ženska sanja o idealnem moškem, ki pa ne obstaja. To pa je pravzaprav dobro. Današnji moški so v resnici uživači, ki želijo biti pristni in uživati življenje. Prav zanje je Guerlain ustvaril dobesedno idealno dišavo Guerlain L'Homme Idéal.

  • aromatična dišava z mandljevimi toni
  • za uživače, ki ljubijo življenje
  • v minimalistični steklenički

Sestava dišave
Vrhnje note dišavne sestave so iskrive in sveže – začutili boste citruse, rožmarin in cvet pomarančevca. Neverjetno zapeljive srčne note dišave, ki spominjajo na sladki amaretto, pripadajo dišavi mandljev in semenom tonkovca. Bazne note dišave, ki na koži vztrajajo najdlje, so v znamenju indijskega vetiverja, tople cedrovine in usnja.

Zgodba dišave
Za dišavno sestavo, ki jo prevevajo mandlji, stoji parfumar Thierry Wasser. Dišava je luč sveta prvič ugledala leta 2014. Pozornost si zasluži tudi prestižna kvadratna steklenička s fasetnimi stranmi.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
mandarina, bergamotka, pomarančni cvet, limona, rožmarin
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
vanilija, amaretto
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
cedra, vetiver, pačuli, usnje
Vrsta dišave
aromatične, lesne

O blagovni znamki GUERLAIN

Brezčasno znanje in izkušnje, stalne raziskave, inovacije in izpopolnjevanja, pogumni ustvarjalci, legendarni izdelki in kultura lepote kot simbol blagovne znamke. Vse to predstavlja prestižna parfumska hiša Guerlain, katere zgodovina sega daleč v leto 1828.

Že od vsega začetka Guerlain parfume in kozmetiko izdeluje v Franciji. Pri proizvodnji kombinira umetnost obrtništva, vrhunske tehnologije in okoljevarstveno ter družbeno odgovornosti. Ekipe v Guerlainu dan za dnem delajo na razvoju prestižne, a hkrati vzdrževalne kozmetike – v imenu lepote, narave in našega planeta. Zahvaljujoč  dragocenim znanju in izkušnjam je Guerlain prejel priznanje „Living Heritage Company“, ki ga podeljuje francosko ministrstvo za gospodarstvo in industrijo.

V 190 letih je Guerlain v svojo zbirko dodal 1100 dišav. Peto generacijo Guerlain predstavlja Thierry Wasser, ki na svojih potovanjih po svetu išče najbolj dragocene naravne sestavine za proizvodnjo prestižnih dišav – vedno s spoštovanjem do lokalnih prebivalcev in narave.

Preučite široko ponudbo izdelkov Guerlain – od dišav Mon Guerlain, L’Homme Idéal in Aqua Allegoria do ličil L’Essentiel Foundation, bronzerja Terracotta ali legendarnega pudrastega bisera Météorites.

Recenzija GUERLAIN L'Homme Idéal