Guerlain L'Homme Idéaltoaletna voda za moške

1×
Guerlain L'Homme Idéal toaletna voda za moške
Guerlain L'Homme Idéal toaletna voda za moške
98,00

Prihranite 37%
100 ml
61,50

Koda: GUR0982 | Na zalogi
1
DPD
petek 21. 2. 2020
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Guerlain L'Homme Idéal
Sestava

Toaletna voda Guerlain L'Homme Idéal L'Homme Idéal je dinamična in hkrati skrivnostna dišava, ki bo okoli vas ustvarila neobičajno privlačno avro.

  • lesna aromatična dišava
  • za sodobnega gospoda
  • za večerne dogodke in posebne priložnosti

Sestava

Zgornje note
citrusi, rožmarin, cvet pomarančevca, grenka pomaranča
Srčne note
fižol tonka, mandelj
Bazne note
cedra, vetiver, usnje
Vrsta dišave
lesne, aromatične

O blagovni znamki Guerlain

Francoska parfumerija Guerlain živi z lepoto in ustvarjalnostjo že skoraj dve stoletji in s tem spada med najstarejše in najslavnejše na svetu. Od samega začetka leta 1828 ta blagovna znamka ponosno izdeluje vse svoje izdelke izključno v Franciji in je povezana predvsem z dvema mestoma. V zgodovinskem mestu Chartres nastajajo Guerlain ličila in vrhunska kozmetika, v kraju Orphin pa se rojevajo popolne Guerlain dišave. Obe lokaciji povezuje ne le tradicija, temveč tudi umetniško znanje in izpopolnjene tehnologije.

Vse se je začelo pri kemiku in inovatorju Pierre-François P. Guerlaina, ki je blagovni znamki vdihnil življenje in je vanjo vložil ves svoj talent. Kmalu je požel priznanje pariškega visokega plemstva in sredi 19. stoletja se je njegovo ime pojavljalo v vseh modnih krogih. Parfum Guerlain je postal pojem in ikona in danes sije v svetu dišav že skoraj 200 let. Kozmetika Guerlain skriva tudi mnogo draguljev, med njimi bodo tonirane kroglice za obraz Guerlain Météorites pravi zaklad vaše kozmetične opreme.

Recenzija Guerlain L'Homme Idéal